Connect with us

technokrata

A Facebook és a MySpace legyőzte a kocsmákat

Dotkom

A Facebook és a MySpace legyőzte a kocsmákat

A közösségi oldalak mint például Facebook, MySpace, Friends Reunited elhódították a kocsmáktól és a bároktól a legnépszerűbb ismerkedős, randizós helyek címét.

Négyből egy brit már randizott online, a közösségi oldalakon megismert partnerrel. Egyharmaduk pedig egykori szerelmét melegítette fel a portálok segítségével. Tízből egy brit ennél jóval messzebbre merészkedett, és egyéjszakás kalandba is bonyolódott a közösségi oldalról megismert partnerrel.

A felmérést készítő OnePoll piackutató cég szóvivője szerint hagyományosan a pubok az ismerkedés legfőbb helyszínei, ám a közösségi oldalak, mint a Facebook és MySpace már átvették ezeket a szerepeket. Majd hozzátette: ezek az oldalak a régi szerelmek felmelegítésére is tökéletesek, írja a Telegraph.

A háromezer 20 és 40 év közötti válaszadó közel fele (46 százalékuk) úgy vélekedett, hogy a site-ok segítségével jóval könnyebb ismerkedni, 57 százalékuk pedig azt válaszolta, hogy sokkal bizalmasabban viselkednek egy online csábítóval.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin