Connect with us

Hirdetés

technokrata

A CNW Citizennel erősíti portfólióját

Dotkom

A CNW Citizennel erősíti portfólióját

A dokumentum- és tartalommenedzsment megoldásairól ismert CNW Rendszerintegrációs Zrt. együttműködési megállapodást kötött a Citizen Systems Europe-pal. A megállapodás értelmében a CNW Citizen vonalkód nyomtatókkal bővíti dokumentummenedzsment megoldásainak körét, mely jelentős előrelépést jelenthet hazánknak a nyugati országokhoz való felzárkózáshoz a vonalkód technológia terén.

Az IBM, a Novell és a 3Com után, a Citizen Systems is együttműködő partnerévé vált a CNW Zrt.-nek, így immár a Citizen vonalkód nyomtatói is hozzájárulhatnak a hatékony dokumentumkezelő szolgáltatások kialakításához, amelyeknek a gyors és pontos automatikus iratazonosításban lesz szerepük.

A CNW ügyfelei közé olyan intézmények tartoznak, mint a Nyugat-Magyarországi Egyetem, a Nemzeti Hírközlési Hatóság, a MAVIR, a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ vagy a Gazdasági Versenyhivatal. A szélsőséges körülmények között is jól használható Citizen vonalkód nyomtatókkal a jövőben akár a logisztikai, akár a kis- és nagykereskedelmi vállalatok előtt is megnyílhat az út a CNW számára. A cég tapasztalatai szerint hatalmas érdeklődés övezi az integrált dokumentummenedzsment-megoldásokat, a megállapodásnak köszönhetően pedig ezentúl az igények még szélesebb körű kielégítésére is lehetőség nyílik.

“A gazdasági válság hatására a cégek egyre inkább érzik, hogy kiélezett versenyhelyzetben a hatékonyság és a gyorsaság minden korábbinál fontosabbá vált. A dokumentumkezelés megterhelő feladata ugyanakkor jelentős megtakarítási potenciál forrása lehet, és mi ennek kiaknázásában nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. Hatékony iratkezelő szolgáltatásainkat a Citizen vonalkód nyomtatóinak köszönhetően most már olyan helyekre is eljuttathatjuk, ahol a helyi szélsőséges körülmények ezt nem tették lehetővé számunkra. Örömünkre szolgál, hogy a piac egyik legmagasabb színvonalú szállítójának berendezései kerülnek most be portfóliónkba.” – fogalmazott Eperjesi Tamás, a CNW értékesítési igazgatója az együttműködés kapcsán.

A vonalkód nyomtató használatát tekintve, független piackutatók adatai és a Citizen Systems Europe saját kutatási eredményei szerint, hazánk jelentős lemaradást mutat a tőlünk nyugatabbra lévő országokhoz képest. Az Egyesült Államokban közel tízszer elterjedtebb a vonalkód technológia, mint Magyarországon, de az európai átlagtól is messze lemaradt a magyar piac: az Egyesült Királyságban vagy Németországban például hatszor, a Benelux Államokban nyolcszor, de Svájcban is közel négyszer elterjedtebbek a vonalkód nyomtató készülékek. A közép-kelet-európai régióban hazánk leginkább Csehországhoz hasonlatos, azonban itt is közel 40%-os lemaradás tapasztalható.

“Az automatikus azonosítás rendkívül hatékony és olcsó módja a vonalkód technológia, amely kiválóan alkalmazható akár dokumentumok nyomon követésére is.” –  nyilatkozta Mészöly Imre, a Citizen Systems régiós vezetője a hazai helyzetről, majd hozzátette: “A CNW  évtizedes tapasztalatával és szakértelmével az egyik legelismertebb rendszerintegrátor ezen a területen. A két vállalat közötti együttműködési megállapodással hazánk egy nagy lépéssel máris közelebb került a nyugati országokhoz való felzárkózáshoz a vonalkód-technológia terén.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés