Connect with us

technokrata

Balabit: gyorsabb, megbízhatóbb naplózás

Dotkom

Balabit: gyorsabb, megbízhatóbb naplózás

Megújult a magyar fejlesztésű syslog-ng naplózórendszer.

Az egész világon elterjedt syslog-ng technológia több mint tíz éve létezik; a Balabit IT Security fejlesztette multiplatform megoldás ma világszerte 650.000 vállalati felhasználóval rendelkezik. A most megjelent Premium Edition (PE) 4.0 nem csupán a korábbi kisebb frissítések fejlesztéseit, hanem új termékfunkciókat és hibajavításokat is tartalmaz. Az előző verzió megjelenése óta a termékfejlesztés fókuszában a megbízhatóság és a teljesítmény javítása állt, ennek jegyében jött létre veszteségmentes üzenettovábbítási képessége.

A negyedik generáció támogatja a Cisco IOS kiterjesztett időbélyeg formátumát, ideértve a sorszámokat és az NTP szinkronizálási mutatót is. Emellett, a kliens oldali failover támogatásával, tovább csökkent az üzenetvesztés kockázata. A logstore fájlok titkosítására használt algoritmus kiválasztható (DES, 3DES, RC4, SEED, RC2, Blowfish, CAST5, RC5, AES, CAMELLIA).

A syslog-ng több mint 40 platformot támogat, ideértve az összes jelenlegi és régebbi UNIX rendszert is. Új tanúsítványokkal rendelkezik Novell és Red Hat platformokra, és már támogatja a többsoros naplóüzeneteket is. Mindezt jelentősen megnövelt teljesítmény mellett teszi: több mint 100%-al nagyobb sebességet kínál. Plain-text és titkosított naplófájlok írásakor maximum 150.000 üzenet/másodperc feldolgozási tempóra képes.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin