Connect with us

Hirdetés

technokrata

Balabit: gyorsabb, megbízhatóbb naplózás

Dotkom

Balabit: gyorsabb, megbízhatóbb naplózás

Megújult a magyar fejlesztésű syslog-ng naplózórendszer.

Az egész világon elterjedt syslog-ng technológia több mint tíz éve létezik; a Balabit IT Security fejlesztette multiplatform megoldás ma világszerte 650.000 vállalati felhasználóval rendelkezik. A most megjelent Premium Edition (PE) 4.0 nem csupán a korábbi kisebb frissítések fejlesztéseit, hanem új termékfunkciókat és hibajavításokat is tartalmaz. Az előző verzió megjelenése óta a termékfejlesztés fókuszában a megbízhatóság és a teljesítmény javítása állt, ennek jegyében jött létre veszteségmentes üzenettovábbítási képessége.

A negyedik generáció támogatja a Cisco IOS kiterjesztett időbélyeg formátumát, ideértve a sorszámokat és az NTP szinkronizálási mutatót is. Emellett, a kliens oldali failover támogatásával, tovább csökkent az üzenetvesztés kockázata. A logstore fájlok titkosítására használt algoritmus kiválasztható (DES, 3DES, RC4, SEED, RC2, Blowfish, CAST5, RC5, AES, CAMELLIA).

A syslog-ng több mint 40 platformot támogat, ideértve az összes jelenlegi és régebbi UNIX rendszert is. Új tanúsítványokkal rendelkezik Novell és Red Hat platformokra, és már támogatja a többsoros naplóüzeneteket is. Mindezt jelentősen megnövelt teljesítmény mellett teszi: több mint 100%-al nagyobb sebességet kínál. Plain-text és titkosított naplófájlok írásakor maximum 150.000 üzenet/másodperc feldolgozási tempóra képes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés