Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra jön a Google Android

Dotkom

Magyarországra jön a Google Android

A Vodafone lesz a Huawei okostelefonjainak forgalmazója Magyarországon – erről állapodott meg a kínai társaság vezetőivel Beck György, a magyarországi Vodafone elnök-vezérigazgatója pénteken a vállalat központjában, a Hong Kong közelében lévő Shenshenben.

Beck a megbeszélések után tartott tájékoztatón a Napi kérdésre elmondta, hogy első körben tízezres nagyságrendű készülék szállításáról lesz szó. Ezzel tehát újabb versenytársa akad Magyarországon is  az iPhone-nak, illetve a Nokia, a Samsung, Sony Ericsson, LG okos telefonjainak.

A távközlési eszközöket és készülékeket gyártó Huawei Co Ltd. érintőképernyős, Google Android 2.1-es operációs rendszerével ellátott telefonjai a kártyás és a havidíjas előfizetők számára is hozzáférhetőek lesznek, bár a készülékek érkezésének pontos időpontja későbbre várható, de az biztos, hogy a HUawei már ott lesz Sziget fesztiválon.

Beck ugyanis arról is megállapodott a kínai céggel, hogy a Huawei a Vodafone Magyarország Zrt. szponzorációs partnere lesz a budapesti fesztiválon. Beck szerint egyébként az okostelefonok iránt igen nagy az érdeklődés, s a mobiltelefon társaság pár százalékos növekedést vár az új együttműködéstől, illetve az új mobiltelefon készülékektől. Beck ezek mellett arról is megállapodott a kínai céggel, hogy a bő két hónapja Magyarországon is bevezetett wifi internet megosztójának egy újabb változatát is behozzák Magyarországra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés