Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb gáz, áram a Magyar Telekomtól

Dotkom

Olcsóbb gáz, áram a Magyar Telekomtól

A Magyar Telekom május 17-étől kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást kínál a telekommunikációs szolgáltatásait igénybe vevő lakossági ügyfelei számára Budapest XVIII.

kerületében, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron és Szombathelyen – jelentette be egy tegnapi sajtótájékoztatón Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója. Az év második felében további helyeken is elérhető lesz az olcsóbb gáz és áram – tette hozzá. (Azt már korábban közölték, hogy az üzleti ügyfelek részére az ország teljes területén lehetőséget biztosítanak a szolgáltatás igénybevételére.) A lakossági ügyfelek számára három különböző kedvezményszinten kínálják energiaszolgáltatásukat: az áramdíjból akár 5 százalékos, a gázdíjból pedig akár 8 százalékos kedvezmény is elérhető. Természetesen ezek a kedvezmények akkor vehetők igénybe, ha az ügyfél T-Home szolgáltatással kombinálja az előbbieket. Később a T-Mobil ügyfelekre is kiterjeszthetik a kedvezményes energiaszolgáltatást. Mattheisen az ügylettel kapcsolatban konkrét tervszámokat nem árult el, csak annyit közölt, hogy a cég bevételében érezhető lehet a szolgáltatásból származó összeg. A társaság 3-5 éven belül 3-5 százalékos piaci részesedésre számít – mondta Pataki Róbert, a társaság vezérigazgató-helyettese lapunknak. A Magyar Telekom a közelmúltban kötött stratégiai megállapodást az E.

On Energiaszolgáltató Kft.-vel. A konstrukcióban az E.

On tehát a nagykereskedő, a távközlési cég pedig a kiskereskedő. A távközlési cég több száz millió forintot költött a szolgáltatással kapcsolatos – például informatikai – beruházásokra. A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a távközlési cég újabb szolgáltatási területeket is vizsgál például az egészségügy vagy a pénzügyi szektorban, de döntés még nem született.

A cég három-öt százalékos piaci részesedést szeretne elérni



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés