Connect with us

Hirdetés

technokrata

Meglepő bejelentés a Telekomtól

Dotkom

Meglepő bejelentés a Telekomtól

Szolgáltatási körének további bővítése érdekében a Magyar Telekom kezdeti lépéseket tesz a magyar kiskereskedelmi villamosenergia- és földgázpiacra történő belépéshez.

A Magyar Telekom úgy döntött, hogy a magyar kiskereskedelmi energiapiacon kiterjedt értékesítési hálózatára építve földgáz és villamosenergia viszontértékesítésbe kezd – jelentette be a társaság a BÉT honlapján. Az energiapiaci belépéssel a cég szélesíteni kívánja szolgáltatási körét a meglévő ügyfelei számára, illetve új telekommunikációs ügyfeleket kíván szerezni. A társaság várakozásai szerint a villamosenergiai és földgázpiaci ajánlatai magasabb értékű telekommunikációs szolgáltatások értékesítését is elősegítik.

A piaci reakciók és az ügyfélelégedettség felmérése érdekében a Magyar Telekom első lépésben idén áprilistól lakossági és üzleti ügyfeleinek csak meghatározott körében indít villamosenergiai- és földgázpiaci szolgáltatást. A társaság e kezdeti lépést követően, 2010. második félévében mérlegeli az energiapiaci szerepvállalás további lehetőségeit.

A magyar villamosenergiai- és földgázpiaci liberalizáció tavaly júliusi lezárását követően vált lehetővé a vállalat számára, hogy egy nagykereskedelmi partnerrel megállapodást kössön, és így a viszontértékesítéshez megfelelő mennyiségű villamosenergia és földgáz álljon rendelkezésére. A Magyar Telekom meglévő ügyfelei számára összekapcsolt termékként, a telekommunikációs szolgáltatásait kiegészítve fog villamosenergia és földgázszolgáltatás kínálni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés