Connect with us

Hirdetés

technokrata

Harmincötszörözött a Kulcs-Soft

Harmincötszörözött a Kulcs-Soft

Dotkom

Harmincötszörözött a Kulcs-Soft

Az igen gyenge tavalyi bázishoz képest harmincötszörösére, 51 millió forintra bővítette nyereségét az év elejétől október végéig tartó időszakban a BÉT-re októberben bevezetett Kulcs-Soft.

Árbevétele 600 millió forintra rúgott az első tíz hónapban, ami már csak 30 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszak eredményét. Mindenesetre a számokból kitűnik, hogy az immár 8,5 százalékos profitkulcs lényegesen közelebb került a Kulcsár Tibor elnök-vezérigazgató által kitűzött 10 százalékos szinthez. Minden a jövedelmezőségi mutató növekedését jelzi, különös tekintettel a bérarányos eredményre, ami a létszám csökkenése mellett magasabb üzemi eredmény eléréséhez segítette a társaságot – áll a jelentésben. Kulcsár csütörtökön 6000 darab Kulcs-Soft-részvényt is értékesített, 880 forintos áron, letörve a 895 forintos árfolyamot. Így egyelőre úgy tűnik, a bevezetéskor tett ígéretét – mely szerint nem engedi tartósan 1000 forint alá az árfolyamot – hátrébb sorolta a fontossági listán.



Szólj hozzá!

Dotkom

Harmincötszörözött a Kulcs-Soft

Az igen gyenge tavalyi bázishoz képest 51 millió forintra bővítette nyereségét a BÉT-re októberben bevezetett Kulcs-Soft az év elejétől október végéig tartó időszakban.

Tette mindezt 600 milliós árbevétel mellett, amely már csak 30 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszak eredményét. Mindenesetre a számokból az látszik, az immár 8,5 százalékos profitkulcs már közelíti a Kulcsár Tibor elnök-vezérigazgató által kitűzött 10 százalékos szintet.

Minden jövedelmezőségi mutató növekedést mutat, különös tekintettel a bérarányos eredményre, mely a létszám csökkenése – ezáltal bérköltség csökkenés – mellett elért magasabb üzemi eredmény eléréséhez segítette a társaságot – áll a gyorsjelentésben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés