Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox nem tudta lemásolni eredményét

Dotkom

A Xerox nem tudta lemásolni eredményét

A technológiai óriásvállalat harmadik negyedéves eredménye kevesebb mint fele lett az előző év azonos időszakában jelentettnek.

A Xerox harmadik negyedéves forgalma 16 százalékkal 3,68 milliárd dollárra csökkent, profitja azonban ennél jóval nagyobb mértékben, 52 százalékkal esett vissza, így 123 millió dollár, azaz részvényenként 14 cent lett.

A FactSet által megkérdezett elemzők részvényenként 12 centes profitot vártak. A Xerox a tavalyi harmadik negyedévben 4,37 milliárd dolláros forgalom mellett részvényenként 29 centes, összesen 258 millió dolláros eredményt közölt.

A cégvezetés közölte: vállalati ügyfelei többsége az egyre kedvezőbb makrogazdasági mutatók ellenére is visszafogja fejlesztéseit. A Xerox vezére szerint a gépparkok lecserélése az év végéig nem kezdődik meg, ennek ellenére is bizakodóbb a korábbiaknál.

A Xerox korábbi 50-55 centes részvényenkénti éves profit-előrejelzését 55-57 centre emelte, az év utolsó negyedében pedig részvényenként 20-22 centes részvényenkénti profitra számít.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés