Connect with us
Hirdetés

technokrata

RelaxNet: új mobilinternet-csomagok

Dotkom

RelaxNet: új mobilinternet-csomagok

A T-Mobile folyamatosan bővíti szélessávú hálózatát, jelenleg már a lakosság 69 százalékának lakóhelyén biztosít gyors mobilinternetet.

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile vállal a szélessávú (3G/HSDPA/HSUPA) internetszolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket általános szerződési feltételeiben. A mobilinternet iránti igény a megbízható hálózatnak is köszönhetően folyamatosan nő. A T-Mobile ezért a felhasználói igényekhez igazodva ismét megújítja havidíjas internetcsomagjainak kínálatát, így még előnyösebb feltételekkel kínál szabad internet-hozzáférést.

A két új promóciós, kifejezetten mobiltelefonos böngészéshez ajánlott Net 100 és Net 500 MB-os csomagokkal a korábbi, hasonló internetcsomagokhoz képest jelentősen megnövekedett adatmennyiséggel mobiltelefonon kényelmesen, rendszeresen, sőt a nagyobb csomaggal intenzívebben lehet netezni és e-mailezni. A két Net csomag ráadásul kedvező díjakkal igényelhető, a Net 100 MB havidíja 990, míg a Net 500 MB-é 1990 Ft, túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 Ft 10 kilobájtonként.

Az új, kifejezetten számítógépes internetezéshez ajánlott RelaxNet mobilinternet-család díjcsomagjai a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik, és legfontosabb előnyük, hogy a csomagok havidíjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően nincs túlforgalmazási díj. Így a RelaxNet csomagok teljes mértékben kiszámítható költségeket kínálnak, a havidíjon felül további díjat belföldi internethasználat esetén nem kell fizetni.

A RelaxNet díjcsomagokban a havidíj felhasználását követően a T-Mobile nullaforintos túlforgalmazási díj ellenében 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést. A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok 2009. július 1-jétől 2009. szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe. n.”A T-Mobile 2009. július 1-jétől havidíjas előfizetőinek még kedvezőbb feltételekkel igénybe vehető, a számítógépes böngészéshez ajánlott promóciós RelaxNet mo­bil­in­ter­ne­tes csomagokban pedig nullaforintos túlforgalmazási díjjal új in­ter­net­cso­ma­go­kat kínál ügyfeleinek.

Az új RelaxNet M 3990 Ft-os havidíjért 3 GB-os, a RelaxNet L 6200 forintnyi havidíjért 7 GB-nyi, a RelaxNet XL pedig havi 9200 forintért 14 GB-nyi havidíjban foglalt adatforgalmat kínál a sávszélesség korlátozása nélkül. Arany- és platinakártyás ügyfelek két új, különösen kedvező díjcsomagból választhatnak. Az Arany társkártyás RelaxNet S havi 1990 forintért 1 GB-os, az Arany társkártyás RelaxNet XL 6200 forintnyi havidíj ellenében 14 GB-nyi adatforgalmat biztosít. nSzólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

samsung

SmartPhone

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

2021. július 31. szombat
privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu