Connect with us

Hirdetés

technokrata

RelaxNet: új mobilinternet-csomagok

Dotkom

RelaxNet: új mobilinternet-csomagok

A T-Mobile folyamatosan bővíti szélessávú hálózatát, jelenleg már a lakosság 69 százalékának lakóhelyén biztosít gyors mobilinternetet.

A hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile vállal a szélessávú (3G/HSDPA/HSUPA) internetszolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket általános szerződési feltételeiben. A mobilinternet iránti igény a megbízható hálózatnak is köszönhetően folyamatosan nő. A T-Mobile ezért a felhasználói igényekhez igazodva ismét megújítja havidíjas internetcsomagjainak kínálatát, így még előnyösebb feltételekkel kínál szabad internet-hozzáférést.

A két új promóciós, kifejezetten mobiltelefonos böngészéshez ajánlott Net 100 és Net 500 MB-os csomagokkal a korábbi, hasonló internetcsomagokhoz képest jelentősen megnövekedett adatmennyiséggel mobiltelefonon kényelmesen, rendszeresen, sőt a nagyobb csomaggal intenzívebben lehet netezni és e-mailezni. A két Net csomag ráadásul kedvező díjakkal igényelhető, a Net 100 MB havidíja 990, míg a Net 500 MB-é 1990 Ft, túlforgalmazás esetén a díj 2, illetve 1 Ft 10 kilobájtonként.

Az új, kifejezetten számítógépes internetezéshez ajánlott RelaxNet mobilinternet-család díjcsomagjai a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik, és legfontosabb előnyük, hogy a csomagok havidíjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően nincs túlforgalmazási díj. Így a RelaxNet csomagok teljes mértékben kiszámítható költségeket kínálnak, a havidíjon felül további díjat belföldi internethasználat esetén nem kell fizetni.

A RelaxNet díjcsomagokban a havidíj felhasználását követően a T-Mobile nullaforintos túlforgalmazási díj ellenében 128 kbps le- és feltöltési sebességgel a havi számlázási ciklus lezárultáig tovább biztosítja az internet-hozzáférést. A RelaxNet promóciós mobilinternetes díjcsomagok 2009. július 1-jétől 2009. szeptember 30-ig, illetve hűségnyilatkozat vállalása esetén a hűségnyilatkozat időtartama alatt vehetők igénybe. n.”A T-Mobile 2009. július 1-jétől havidíjas előfizetőinek még kedvezőbb feltételekkel igénybe vehető, a számítógépes böngészéshez ajánlott promóciós RelaxNet mo­bil­in­ter­ne­tes csomagokban pedig nullaforintos túlforgalmazási díjjal új in­ter­net­cso­ma­go­kat kínál ügyfeleinek.

Az új RelaxNet M 3990 Ft-os havidíjért 3 GB-os, a RelaxNet L 6200 forintnyi havidíjért 7 GB-nyi, a RelaxNet XL pedig havi 9200 forintért 14 GB-nyi havidíjban foglalt adatforgalmat kínál a sávszélesség korlátozása nélkül. Arany- és platinakártyás ügyfelek két új, különösen kedvező díjcsomagból választhatnak. Az Arany társkártyás RelaxNet S havi 1990 forintért 1 GB-os, az Arany társkártyás RelaxNet XL 6200 forintnyi havidíj ellenében 14 GB-nyi adatforgalmat biztosít. n



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés