Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lehet ötödével olcsóbb a HD LCD-tévé

Dotkom

Lehet ötödével olcsóbb a HD LCD-tévé

Egy új tévémárka, az EQD 20 százalékkal megy versenytársai ára alá az USA-ban.

Új versenyző jelent meg az Egyesült Államok LCD-tévé-piacának kevésbé ismert márkái között. Az EQD nem kispályázik: 20 százalékkal megy konkurrensei árai alá – írja a ZDNet.

A márka Auria típusába tartozó tévék képátlója 40 centimétertől 120-ig terjed, felbontásuk 720-1080 pont. Kedvcsinálásképpen a nagyobb felbontás a kisebb képernyőkhöz jár, ugyanis azok esetén nehezebb észrevenni a különbséget. Így viszont tudja a vevő, hogy jobb minőséget kap a pénzéért – ha nem is érzékeli ezt.

A legtöbb Auria-tévének két HDMI-portja van, a kettes mint bűvös szám a garanciában is érvényesül: az EQD kétéves jótállást vállal minden termékére, miközben a fő versenytársak – a Vizio és a Westinghouse – csak egyet. A cég azt is jelzi weboldalán, hogy nyeresége egy – meg nem jelölt nagyságú – részét jótékonysági szervezeteknek adja.

Az Auria-tévéket először az interneten, az Amazon.comon, a Buy.comon és más kiskerportálokon kezdik árusítani. Az alacsony ár a mai kereslethiányos időkben ütős ötletnek tűnik, kérdés persze, hogy az EQD tévéi is elég ütősek-e.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés