Connect with us

Hirdetés

technokrata

Monstre kereskedelmi kiállítás Budapesten

Dotkom

Monstre kereskedelmi kiállítás Budapesten

Többek között informatikai és szórakoztató-elektronikai termékeket forgalmazó hongkongi vállalatok is bemutatkoznak.

A Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács (Hong Kong Trade Development Council – HKTDC) Európában elsőként Budapesten mutatja be az európai és hongkongi vállalatok közötti kapcsolatok fejlesztését szolgáló nagyszabású kereskedelmi kiállítását. A szervezők és magyarországi partnereik bejelentették, hogy a 2006. szeptember 11-13. között zajló „Style Hong Kong” elnevezésű rendezvénytől azt várják, hogy jelentősen elősegíti majd az üzleti és kulturális kapcsolatok intenzitásának további fokozását illetve a vállalatok közötti kapcsolatok jelentős szélesítését. Hongkong számára Magyarország kiemelt jelentőséggel bír, a távol-keleti üzletemberek hazánkat nemcsak kiemelt kereskedelmi partnerként kezelik, hanem egyben Európa kapujának is tekintik. A Budapesten megrendezésre kerülő kiállításon több mint 100 – egyebek mellett informatikai és szórakoztató-elektronikai termékeket forgalmazó – hongkongi vállalat mutatkozik be a potenciális magyarországi és kelet-közép-európai partnereknek.

Magyarországi és kelet-közép-európai vállalatok képviselőinek részvételére számít a „Style Hong Kong” elnevezésű kereskedelmi kiállítást létrehozó Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács. A szervezők bejelentették, hogy Európában elsőként 2006. szeptember 11-13. között Magyarországon, a Budapest Congress and World Trade Centre-ben (korábbi nevén Budapesti Kongresszusi Központ – BKK) kerül megrendezésre az a nagy volumenű kiállítás, amely eddig Távol-Kelet-Ázsiában és a Közel-Keleten mutatkozott be nagy sikerrel.

„Korábban egy kereskedőnek Hongkongig kellett utaznia, ha ilyen nagy választékban jó minőségű árut akart látni, de most a „Style Hong Kong” jóvoltából mindez karnyújtásnyi közelségbe kerül önökhöz” – hangsúlyozta üzenetében Jeffrey Lam, a Hongkongi Kereskedelemfejlesztési Tanács igazgatóságának tagja, és a Hongkongi Iparszövetség elnökhelyettese.

„A szeptemberben Budapestre érkező delegáció Hongkong iparának szinte pontos keresztmetszetét adja” – tette hozzá Fred Lam, a HKTDC vezérigazgatója. „A kiállítás területén 84 cég vásárolt saját standot, és mintegy 20 vállalat fog termékbemutatókat tartani. Az ajándék- és háztartási cikk szektort képviselő 39 vállalat a csoport legnagyobb részét teszi ki, de bemutatkozik majd például jónéhány informatikai és logisztikai szolgáltató cég is.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés