Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefon-teszt – kicsit másképp

Dotkom

Mobiltelefon-teszt – kicsit másképp

Mobil-funkciók: ki, mit szeret?

Napjainkban egy mobiltelefon már sok mindenre használható. Interjúnkban az utca emberétől, hogy készülékük mely funkcióit kedvelik leginkább. Mondd el Te is a véleményed a fórumunkban!

Vörös Renáta (tanácsadó) – Az előregyártott smájlik sok időmet megspórolják. Régebbi készülékemen utáltam az írásjelek között egyesével lépegetni a megfelelő karakterig.

Fekete Márton (üzletember) – Egyik kedvencem a sablon SMS-ek között található, gyári „Én is szeretlek” üzenet, de a többit is gyakran alkalmazom.

Eszik Valéria (eladó) – Naponta több képet is készítek a kamerás mobilommal. Így a hangulatomnak megfelelően változtathatom a háttérképeket a készülékemen.

Rácz Balázs (tanuló) – A játékokért vagyok oda, viszont a kígyósat már nagyon untam. Rendszeresen töltök le frisseket, hogy legyen mivel múlatni az időt.

Kovács Anett (háztartásbeli) – Leginkább annak örülök, hogy az SMS-eket már úgy lehet szerkeszteni, mintha szövegszerkesztőt használnék.

Földi Zoltán (humánmenedzser) – A hangvezérlést hasznos funkciónak tartom, bár tapasztalatom szerint még mindig nem tökéletes a megoldás…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés