Connect with us

Hirdetés

technokrata

Revolution: Növekvő igény az unió-konform irodai szoftverekre

Dotkom

Revolution: Növekvő igény az unió-konform irodai szoftverekre

A nyáron közel 1000 kisvállalat állt át a Revolution számlázó-programok legújabb verzióira.

Jelentősen, 18%-kal megnőtt 2005-ben azoknak a cégeknek a száma, akik rendszeresen frissítik Revolution számlázó programjukat, köszönhetően a cég idén nyáron piacra dobott, negyedik generációs, szintén unió-konform 4.0 programverzióinak. A szoftverfejlesztő cég szerint a frissítések megnövekedett aránya mögött egyrészt az áll, hogy egyre több cég tartja szem előtt, hogy szoftvere folyamatosan feleljen meg a változó törvényi követelményeknek. Másrészt többek között az új termékverziók kiemelt kényelmi funkciói – például az általában csak integrált rendszerekre jellemző komplett kereskedelmi folyamat-kezelés – állnak, amelyek nagymértékben hozzásegítik a kisvállalati szektor cégeit uniós versenyképességük megtartásához és javításához.

A Revolution Software 2005. június elején dobta piacra a kisvállalkozói „Iroda Sorozat” szoftvercsalád számlázó programjainak legújabb, 4.0-ás verzióit, melyek a már a korábbi programverzióban is megvalósított uniós elvárások mellett számos új kényelmi funkciót, áttekinthetőbb programfelületet, valamint a felsőkategóriás számlázó programokba épített komplett kereskedelmi folyamat-kezelési megoldásokat tartalmaznak. A vállalat a nyári hónapokban kedvezményes frissítési lehetőséget kínált ügyfelei részére, amelytől a kis- és középvállalkozások körében az ügyviteli szoftverek használatának további erősödését várja.

„A legszélesebb kisvállalati körben elterjedt, alap tudásszintű Számla Numero 1. mellett kiemelkedő arányban frissítettek a nagyobb tudású számlázó programokat használó ügyfeleink, például a SzámlaVarázsló Deluxe programot használók körében a most frissítők aránya meghaladta a 20%-ot, így ezeknek az ügyfeleknek már mintegy 50%-a használ unió-konform szoftvert. Ez érthető is, hiszen ők használják a legszélesebb körben a programot, és őket is érinti a legtöbb versenyképességet fokozó fejlesztés, mint például a komplett kereskedelmi folyamat-kezelés, ahol az ajánlatból megrendelés és foglalás, a foglalásból szállítólevél, a szállítólevélből számla készíthető egyetlen gombnyomással; akár devizában is. Szintén újdonság a folyószámla-egyeztető, illetve a külföldi szállítás esetén használatos proforma számla.” – mondta Kustos Ferenc, a Revolution Software kereskedelmi és marketing igazgatója. „A programban bevételezéskor és előlegszámla nyomtatásakor angol és német nyelvű sablon is választható, amely szintén az uniós előírásoknak való megfelelést segíti elő.” – tette hozzá.

A számlázó programok folyamatos frissítése elsősorban a folyamatosan változó adózási és könyvelési előírások miatt elengedhetetlen. A legfrissebb verziószámú szoftverek upgrade változatai rendszeresen követik a legújabb törvényi változásokat, az aktuális rendeleti megfeleléseket, az új, bővített funkciók pedig a hatékony üzletmenetet segítik elő, mind több kényelmi, megtakarítási lehetőséget kínálva, alkalmazkodva a helyi igényekhez.

A Revolution becslése szerint ma Magyarországon mintegy 80-100.000 cég és egyéni vállalkozó használ valamilyen számlázó programot. Az Iroda Sorozat számlázó szoftvereit – köztük a legnépszerűbb Számla Numero 1., Számla Numero 2. és SzámlaVarázsló programokat – már több mint 12.000 egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalat használja országszerte.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés