Connect with us

Hirdetés

technokrata

Business Intelligence Roadshow szeptemberben

Dotkom

Business Intelligence Roadshow szeptemberben

Az IDC Business Intelligence Roadshow Central and Eastern Europe 2005 rendezvénysorozat budapesti állomása 2005. szeptember 27-én kerül megrendezésre a Novotel Budapest Centrum Hotelben.

Az üzleti intelligencia megoldások telepítése, üzembe állítása és hasznosítása egyaránt számos nehézséget tartogat. A BI bevetésére készülő szervezeteknek többféle akadállyal meg kell küzdeniük. Éppen ezért idei konferencia praktikus tanácsokkal szolgál arra nézve, minként lehet üzleti intelligenciával segíteni a felsővezetők, divízióvezetők és menedzserek munkáját. Ezúttal még több esettanulmányt gyűjtöttek össze és új előadókat kértek fel annak bemutatására, mi teszi igazán hatékonnyá a BI-t.

IDC Business Intelligence Roadshow 2005-öt az alábbi területen dolgozóknak ajánljuk elsősorban: cégvezetők, informatikai, műszaki és pénzügyi felsővezetők, üzleti intelligenciáért és tudásmenedzselésért felelős vezetők, adattárházas működésért felelős vezetők, vezetői információs rendszerért (MIS) felelős vezetők, IT-menedzserek és igazgatók, IT-tervezők és stratégák, beszerzési vezetők.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés