Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: tornagyőzelem női kézilabdában

Dotkom

Pannon GSM: tornagyőzelem női kézilabdában

A társaság ezentúl minden évben különdíjjal jutalmazza a szakvezetés által az adott idényben legtöbbet fejlődőnek ítélt felnőtt és junior válogatott játékost.

Biztató és nyomban eredményes játékkal játszott az átszervezett női kézilabda válogatott a Pannon GSM Kupán. A több fiatal játékost bevezető gárda veretlenül nyerte meg a négycsapatos tornát.

Mire lesz képes a Farkas, Radulovics, Kulcsár, Tóth nélkül felálló, megfiatalított magyar női kézilabda válogatott? Ez volt a hétvégi Pannon GSM Kupa előtti legfontosabb kérdés, amelyre maga a szövetségi kapitány, Németh András is kereste a választ. A csapat Brazília, Lengyelország és Románia előtt, veretlenül vívta a kupagyőzelmet. Az eredmény mellett külön örvendetes volt a Mehlmann, Kindl, Szűcs erőteljes játékára épülő új csapat időnkénti energikus játéka.

A decemberi világbajnokságra készülő együttes főtámogatója, a Pannon GSM a torna alkalmával meglepetéssel szolgált a csapat számára: amint azt Somlyai Dóra, a cég kommunikációs igazgatója bejelentette, a társaság ezentúl minden évben különdíjjal jutalmazza a szakvezetés által az adott idényben legtöbbet fejlődőnek ítélt felnőtt és junior válogatott játékost.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés