Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új pozíció a Revolution Software-nél

Dotkom

Új pozíció a Revolution Software-nél

Az ügyviteli szoftverpiac domináns szereplőjeként számon tartott Revolution Software új pozícióval bővítette az integrált ügyviteli rendszerek értékesítésével foglalkozó divízióját.

2005. májusától Varga Richárd tölti be a Revolution Software kis- és középvállalati értékesítési csoportvezetői pozícióját. Fő feladata a cég saját fejlesztésű Iroda++ ügyviteli-, és CRM rendszerének értékesítésével foglalkozó kereskedelmi csapat irányítása, feladatainak koordinálása, illetve folyamatos, rendszeres tréningek vezetése az értékesítési folyamat, illetve érvelési-eladási technikák terén. A csoport kiemelt tárgyalásain való részvétel szintén szerves részét alkotja munkakörének.

Az Informatikus mérnök szakember korábban a vagyonvédelem területén dolgozott, majd a Kulcs-Soft Kft. viszonteladói koordinációjáért felelt. 2002-től a Revolution Software értékesítési munkatársaként a vállalat saját fejlesztésű CRM Partnerkezelő és Iroda ++ integrált ügyviteli rendszereinek értékesítését végezte.

A Revolution Software az új pozíció betöltésétől az értékesítési-, piaci- és ügyféltapasztalatok integrációját, a piaci igényeknek a termékfejlesztésben és értékesítésben történő még aktívabb leképezését várja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés