Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure Client Security: kémprogramok elleni védelem

Dotkom

F-Secure Client Security: kémprogramok elleni védelem

A Client Security 6.0 a teljes HTTP forgalmat ellenőrzi, és kiszűri a rosszindulatú kódokat a LAN/WAN hálózatok és az Internet használata közben.

Az F-Secure Anti-Virus Client Security és az F-Secure Policy Manager megoldásainak új változata, a 6.0 verziók összetett védelmet biztosítanak vállalati munkaállomásokra és laptopokra, mivel egyetlen csomagban kínál védelmet kémprogramok, kéretlen levelek, hackerek, vírusok, férgek és a ma még nem ismert fenyegetések ellen.

Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 megjelenése előtt nem volt olyan termék a piacon, amely a vírusirtó, munkaállomás-tűzfal és behatolásvédelmi megoldásokkal, valamint integrált víruskitörés-figyelő és -jelző rendszerrel együtt kínált volna kémprogramok elleni védelmet. A termék valós idejű védelmet biztosít a kémprogramok ellen, ugyanakkor telepítése és felügyelete nem bonyolultabb, mint a már jól ismert vírusirtó megoldásoké. A Client Security 6.0 a teljes HTTP forgalmat ellenőrzi, és kiszűri a rosszindulatú kódokat a LAN, WAN hálózatokból és internethasználat közben. Az F-Secure Network Quarantine (hálózati karantén) a friss adatbázisokkal vagy működő tűzfallal nem rendelkező számítógépeket kizárólag a frissítésekhez és javításokhoz szükséges honlapokra engedi fel.

„Az IDC felmérései szerint 2004-ben a vállalatok legnagyobb IT-biztonsági problémái a vírusok, férgek, kémprogramok és a munkatársak akaratlanul elkövetett hibái voltak” – nyilatkozta Thomas Raschke, az IDC elemzője. „Az IDC szerint ezért szükség van összetett megoldásokra a vírusok, kémprogramok, kéretlen levelek, trójai alkalmazások, férgek és más típusú rosszindulatú kódok ellen. A vírusirtó-gyártók a biztonsági leállás és a beléptetés-ellenőrzés funkciókkal segítik ügyfeleiket, hogy megelőzhessék és kivédhessék munkatársaik akaratlanul elkövetett hibáit” – tette hozzá Thomas Raschke.

Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 és az F-Secure Policy Manager 6.0 2005 júliusától megvásárolható az F-Secure partnereinél, Magyarországon a 2F 2000 Kft.-nél. Az érvényes támogatási és karbantartási megállapodással rendelkező ügyfelek a frissítést szintén júliusban kapják meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés