Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro: bővülő spyware védelem

Dotkom

Trend Micro: bővülő spyware védelem

A Trend Micro egyesült államokbeli leányvállalata megállapodott a kémprogramvédelmi termékek egyik vezető fejlesztőjének számító InterMute-tal, annak felvásárlásáról.

A kémprogramok sajnos egyre növekvő biztonsági fenyegetést jelentenek. Az IDC szerint a számítógépek 67%-án megtalálható a kémprogramok valamilyen formája, és néhány esetben a fertőzött gépek több száz kémprogram gazdái (forrás: IDC piacelemzés, 2004. november, „Worldwide Spyware 2004-2008 Forecast and Analysis: Security and System Management Sharing Nightmares” – Globális kémprogram előrejelzés és elemzés a 2004-2008 évekre: A biztonság és rendszerfelügyelet közös rémálmai). Ezen túlmenően, a kémprogramok elleni védekezés egyre összetettebb feladattá válik.

Az ügyfeleknek hatékony megoldásra van szükségük az eltávolítani kívánt kémprogramok kezeléséhez, de ugyanakkor rugalmasságot is igényelnek: szeretnék maguk eldönteni, hogy egyes szürke programokat (grayware) – mint például egyes hirdetések – el akarnak-e távolítani a gépükről, vagy sem. Az InterMute szaktudása és technológiája tovább növeli a Trend Micro azon képességeit, amelyekkel segíteni tud ügyfeleinek mindkét említett területen.

A Trend Micro megerősítette, hogy az InterMute különálló kémprogramvédelmi termékeit Trend Micro márkanév alatt szándékozik kínálni. A vállalat tervei között szerepel az is, hogy az InterMute kémprogramvédelmi képességeit beépíti a vállalatok, kis- és középvállalkozások, valamint az egyéni ügyfelek számára kínált megoldásaiba.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés