Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure biztonsági szolgáltatások a belga Telenetnél

Dotkom

F-Secure biztonsági szolgáltatások a belga Telenetnél

Az F-Secure segítségével kínálja biztonsági szolgáltatásait Belgium legnagyobb kábelszolgáltatója, a Telenet.

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója, és a Telenet bejelentette együttműködését, melynek értelmében a legnagyobb belga kábelkommunikációs vállalat kiterjeszti Internet-ügyfeleinek kínált biztonsági szolgáltatásait. Az F-Secure-ral együttműködve a Telenet egy teljes körű – vírusvédelmi, tűzfal, spamszűrő és a szülői felügyeleti funkciókat is ellátó – biztonsági csomagot tesz elérhetővé. A továbbfejlesztett biztonsági csomag az asztali számítógépekhez jelenleg is kínált ingyenes spamszűrő és vírusvédelmi szolgáltatásokat egészíti ki. A Telenet 2,4 millió flamand háztartásban biztosítja lakossági szolgáltatásait.

„Az F-Secure teljes körű és rugalmas biztonsági csomagot kínál, amely a védelem különböző szintjeivel a végfelhasználó igényeihez igazodik. Azért esett a választás az F-Secure megoldására, mert az európai szolgáltatók körében jó hírnévnek örvend, kielégíti honosítási kívánalmainkat és emellett terméktesztjeinken is jól szerepelt.” – nyilatkozta Paul Van Cotthem, a Telenet marketingért és értékesítésért felelős alelnöke.

„Belgium ma a szélessávú hozzáféréssel legjobban ellátott európai országok egyike, internetfelhasználóinak nagy része azonban ki van téve az online fenyegetéseknek és veszélyeknek. A Telenettel, Belgium legnagyobb kábeles Internet-szolgáltatójával együttműködve az F-Secure átfogó biztonsági csomagot kínál a belga piacon, beleértve a vírusvédelmet, a tűzfalat, a spamszűrést és a szülői felügyeletet.” – nyilatkozta Kalle Korpi, az F-Secure Corporation Service Provider Solutions igazgatója. „Mivel napjaink internetes veszélyei folyamatosan változnak, a vírusvédelmi szoftverek futtatása önmagában nem elegendő. Ezért teljes körű és egyszerűen használható biztonsági programcsomagot kívánunk nyújtani az internetező végfelhasználók részére. Úgy gondoljuk, ez a szolgáltatás hozzájárul a Telenet versenyelőnyéhez is.” – tette hozzá Kalle Korpi.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető Internet-szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom és a WEB.DE Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet és a com hem Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés