Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Magyarország Alapítvány: 23,5 millió forintos támogatás

Dotkom

Vodafone Magyarország Alapítvány: 23,5 millió forintos támogatás

A Vodafone Alapítvány segítségével új székhelyet kapott a győri Gézengúz Alapítvány.

A Vodafone Magyarország Alapítvány bejelentette, befejeződött a Gézengúz Alapítvány győri székhelyének felújítása. A helyi önkormányzat által 10 évre igen kedvező feltételek mellett bérbe adott Liget utcai volt rendelőintézetbe beköltözhet a születési sérült gyerekekkel foglalkozó Gézengúz Alapítvány.

Nigel Thorpe, a Vodafone Magyarország Alapítvány Kuratóriumának elnöke elmondta, hogy a Vodafone Alapítvány mintegy 23,5 millió forinttal támogatta az épület felújítási munkálatait.

A Vodafone Magyarország Alapítványt 2003-ban a Vodafone Magyarország hozta létre, azzal a szándékkal, hogy a vállalat szociálisan felelős szerepet töltsön be Magyarországon. A Vodafone Magyarország Alapítvány egyik legnemesebb feladatának tekinti a sérült és beteg gyermekek, családok támogatását. Ezért is döntött úgy, hogy támogatja a Gézengúz Alapítvány győri fejlesztési tervét.

A Gézengúz Alapítvány 1990-ben Budapesten jött létre azzal a céllal, hogy a korai, összetett habilitációs és rehabilitációs tevékenységével segítse a születési károsult gyermekeket és családjukat. A Gézengúz Alapítvány Győrben, a régióban egyedülálló módon, 12 év alatt több mint 1.000 gyermek számára nyújtott segítséget és terápiás kezeléseket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés