Connect with us

Hirdetés

technokrata

Határon túliak felzárkóztatása: számítógépek Kárpátaljának

Dotkom

Határon túliak felzárkóztatása: számítógépek Kárpátaljának

A cég első körben öt gépet ad át az Illyés Közalapítványnak.

Az Illyés Közalapítvány és a Senorg Hungary Rt. együttműködési megállapodást kötött a rászoruló, határon túli magyar magánszemélyek és intézmények használt számítógépekkel történő támogatására. A megállapodás aláírására a Senorg új Váci úti üzletének megnyitása alkalmából kerül sor. A cég Magyarországon is adományoz felújított számítógépeket a nehéz helyzetben lévőknek, de az alapítvánnyal kötött szövetséggel ezentúl a határokon túli fiatalokon is segíteni kívánnak.

Amint azt Funtek Sándor, a Senorg ügyvezetőjének sajtótájékoztatón elhangzott szavaiból kiderült, a cég mindig megpróbált ott segíteni, ahol arra a legnagyobb szükség volt. Ennek a szemléletnek lett az eredménye a legutóbbi, Illyés Közalapítvánnyal létrejött együttműködés, melynek során a cég most már a határon túlra, Kárpátaljára és Erdélybe is eljuttathatja majd adományait. „Hiszen jól tudjuk – mondta az igazgató – hogy a magyar fiatalok nem Magyarországon vannak a legnehezebb helyzetben.”

A sajtótájékoztatón az Illyés Közalapítvány kuratóriumának elnöke beszédében utalt arra, az ilyen, és ehhez hasonló összefogás az, amely javíthatja a határon túl élő magyar fiatalok esélyeit Európában.

A cég első körben öt gépet ad át az Illyés Közalapítványnak, hogy az továbbadhassa azoknak az intézményeknek, melyek más forrásból nem jutnának számítástechnikai eszközökhöz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés