Connect with us

Hirdetés

technokrata

Michael Hoffmann a HP IPG EMEA elnöke

Dotkom

Michael Hoffmann a HP IPG EMEA elnöke

Michael Hoffmann, a Hewlett Packard Company Képalkotási és Nyomtatási (IPG) Divízió EMEA-régiójának alelnöke.

Michael Hoffmannt 2004. augusztusában nevezték ki a HP Képalkotási és Nyomtatási (IPG) Divíziójának európai, közel-keleti és afrikai országokért (EMEA-régió) felelős alelnökévé. E pozíciójában a szakember a divízió nyereségének és forgalmának növeléséért felel, valamint az otthoni felhasználóknak szánt termékek bevezetéséért. A genfi központból ő irányítja az IPG divízió értékesítési, ügyféltámogatási, termékkategória-menedzselési és marketingtevékenységét, valamint operatív ellátási láncának működését.

Ezt megelőzően a HP Ázsia csendes-óceáni térségét és Japánt átfogó régiójában töltötte be az IPG Divízió alelnöki posztját, ahol az otthoni termékek piaci bevezetésének irányítása mellett a termék- és megoldás fejlesztési, illetve piacra viteli stratégiák kidolgozása volt a feladata a különböző ügyfélszegmensek és értékesítési csatornák számára. Vezetése alatt az IPG divízió kétszámjegyű növekedést produkált. Az itt felhalmozott tapasztalatokat minden bizonnyal jól tudja majd kamatoztatni új pozíciójában.

Michael korábban a HP Ázsia csendes-óceáni térségét lefedő szervezetének alelnökeként, valamint üzleti ügyfeleket (azaz kis-, közép- és nagyvállalatokat) kiszolgáló regionális értékesítési szervezetének ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett.

Ezt megelőzően ugyanennél a szervezetnél töltött be több vezető tisztséget (például: viszonteladói értékesítést koordináló ügyvezető igazgató), illetve értékesítési menedzserként dolgozott a HP EMEA genfi központtal működő, nyomdai megoldásokra szakosodott üzletágánál.

Michaelt munkáját több ízben díjjal jutalmazták a HP-nál eddig eltöltött 6 év alatt. A nagy presztízsű HP President´s Club tagja, egy ízben pedig a vállalat kiemelkedő értékesítési teljesítményt honoráló, évente odaítélt vezetői díját is sikerült elnyernie.

Diplomáját a Saarbrückeni Egyetem üzemgazdasági karán szerezte.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés