Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefonszolgáltatásba kezd a UPC

Dotkom

Telefonszolgáltatásba kezd a UPC

A szeptember 2-ától induló telefonszolgáltatáshoz a UPC VOIP technológiát használ.

A Napi Gazdaság híre szerint szeptembertől Magyarország legnagyobb kábelvállalkozása, a UPC Hungary Kft. telefonszolgáltatást indít előfizetői számára, a jelenlegi piaci szereplők árainál jóval alacsonyabb tarifa mellett.

A cikk szerint Joe Zuravle, a cég vezérigazgatója a Budapest Business Journalnak (BBJ) elmondta, hogy ajánlatuk nemcsak azért vonzó, mert a kábeltelevízióért, Internet-szolgáltatásért és a telefonért csak egy számlát kapnának az ügyfelek, hanem mert a telefonhívások átlagos ára akár a Matáv vagy a Tele2 jelenlegi árajánlatainak harmadáig is süllyedhet.

A szeptember 2-ától induló telefonszolgáltatáshoz a UPC VOIP (voice over Internet protocol) technológiát használ, ami nagy költségcsökkentést tesz lehetővé. Ahhoz viszont, hogy a telefonszolgáltatás a UPC egész hálózatán elérhető legyen átalakításokra van szükség. Ez a fejlesztés országszerte jelenleg is folyik a UPC rendszerén. Az első fázisában a UPC telefonszolgáltatása először csak 300 ezer budapesti háztartásban lesz elérhető, de a vállalat szerint a rendszert hamarosan az egész országra kiterjesztik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés