Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Check Point termékek és a Windows XP SP2

Dotkom

A Check Point termékek és a Windows XP SP2

Az IT-biztonsággal foglalkozó cég a Microsoft legfrissebb javítócsomagjának megjelenése kapcsán bejelentette, hogy termékei zavartalanul képesek együtt működni a legújabb Service Packkel felvértezett operációs rendszerekkel is.

A Check Point Software Technologies a múlt hét végén közölte a nyilvánossággal, hogy Integrity és Integrity Clientless Security termékei probléma nélkül képesek azokat a PC-ket is kezelni, melyek már a Microsoft legújabb javítócsomagjával, a Windows XP-hez fejlesztett Service Pack 2-vel vannak ellátva. Ismeretes, hogy Redmond már elérhetővé tette az SP2-t azok számára, akik a csomag egy bétaváltozatát már feltelepítették – a széles nyilvánosság számára majd augusztus 16-án válik elérhetővé a fejlesztés letöltése.

˝Napjaink gyorsan terjedő férgei és spyware-jei miatt kritikus fontosságú az ipar számára, hogy együtt dolgozzuk ki a legjobb megoldásokat a fenyegetések széles skálája ellen. Tovább folytatjuk az olyan cégekkel való együttműködést, mint a Microsoft, annak érdekében, hogy hozzásegítsük vállalati ügyfeleinket a legmegbízhatóbb és legintelligensebb védelem alkalmazásához.˝ – mondta Frederick Felman, a vállalat Zone Labs részlegének marketingigazgatója.

A Microsoft Windows XP-hez készített második javítócsomagja elsősorban a rendszer biztonságosságát hivatott növelni. Továbbfejlesztett tűzfala a külső támadások megállítását szolgálja, Windows Security Centere pedig a számítógép biztonsági szintjének gyors áttekinthetősége végett jött létre. Ezenfelül számos beállítást biztonságosabbra állít az operációs rendszerben, s olyan javításokat is feltelepít, amik esetleg még nem kerültek fel a felhasználó rendszerére. Támogatja a Wi-Fi és a Bluetooth vezetékmentes csatlakozási technológiákat, s számos új hardvereszköz meghajtóprogramját is magába foglalja, melyeket korábban az Internetről kellett letölteni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés