Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kibővült szolgáltatások, ügyfélközpontú gondolkodás a HP-nál

Dotkom

Kibővült szolgáltatások, ügyfélközpontú gondolkodás a HP-nál

Új HP márkaszerviz: kibővült szolgáltatások, ügyfélközpontú gondolkodás.

A HP új helyen, modern, ügyfélbarát környezetben fogadja ügyfeleit a vállalat új márkaszervizében. A XI. kerületben, a Prielle Kornélia utcában kialakított szervizközpont autóval és tömegközlekedési eszközzel egyaránt kényelmesen elérhető. Az új márkaszerviz a külső megújulás mellett új, minőségi szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket. A szervizben hamarosan a HP által forgalmazott legújabb termékek is megtekinthetők, kipróbálhatók, vagy akár a készülékekhez szükséges kellékek is beszerezhetők lesznek.

A javításra szoruló, garanciális vagy garancián túli javításra váró készülékeket az új márkaszervizben összesen hat felvevőhelyen veszik át, így nagymértékben lerövidül a kiszolgálás ideje.

Az ügyfél a javítás ideje alatt a munkalapon szereplő azonosító kód használatával az új SMS-küldő információs rendszeren, vagy e-mailen keresztül tájékozódhat a munka folyamatáról, a várható átvételi időpontról.

A nem garanciális javítások esetében az árajánlat az esetek túlnyomó részében a HP által kifejlesztett „egységáras javítás” árait tartalmazza, ami kifejezetten előnyös lehet az aránylag alacsonyabb értékű, de magas szervizköltségű készülékek esetében. E megoldás előnye a javítás után igénybe vehető egyéves garancia.

A tervek között szerepel az ügyfélkártya rendszer bevezetése, amely tovább gyorsíthatja és egyszerűsítheti a szervizkiszolgálást, mivel a kártya már magában hordoz minden lényeges korábbi információt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés