Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC elnök-vezérigazgatója kapta a globális kereskedelmi vezető díjat

Dotkom

Az EMC elnök-vezérigazgatója kapta a globális kereskedelmi vezető díjat

Az EMC bejelentette, hogy a Morgan Stanley Joe Tuccinak, az EMC elnök-vezérigazgatójának ítélte a Morgan Stanley Globális Kereskedelmi Vezetői díját.

A díjat Merrit Lutz, a Morgan Stanley elnöke és vezető tanácsadója, a Computerworld alapítványának elnöke adta át Joe Tucci-nak az évente megrendezendő Computerworld Honors Award gálán Washingtonban.

“Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy átvehettem ezt a rangos díjat, de egy cég vezetője egyedül nem képes elérni ilyen teljesítményt.” – mondta Tucci – ”Az EMC-nél dolgozó kitűnő munkatársaim nélkül nekem sem sikerült volna. Világszerte 21.000 EMC-munkatárs rengeteg időt és energiát fordít arra, hogy cégünk ilyen jelentős sikereket érjen el.”

A Morgan Stanley Globális Kereskedelmi Vezetői Díját azoknak ítélik oda, akik személyes vezetői közreműködésükkel világszerte hozzájárultak az információ-technológia hatékony kihasználásához. Tucci 2001. januárjában csatlakozott az EMC-hez, azóta kiterjesztette a társaság csúcskategóriás tárolórendszerek piacán elért technológiai pozícióját és piacvezető szerepét. Tucci tevékenysége komoly szerepet játszott az átfogó információ-életciklus menedzsment stratégia elterjedésében iparág-szerte.

“Az elmúlt két évben Joe Tucci az EMC-t egy premier információkezelő és –tároló vállalattá változtatta, széles termékválasztékkal és megingathatatlan elkötelezettséggel a minőség és ügyfeleik maradéktalan kiszolgálása iránt.” – mondta Guy Chiarello, a Morgan Stanley technológiai igazgatója – “Az EMC egyszerű forgalmazóból megbecsült partnerré vált.”

Az új termékek sorozatos bevezetése mellett Joe Tucci érdeme, hogy az EMC termékportfóliója nyílt szoftverekkel egészült ki, amelyek által jelentősen nőtt az EMC ismertsége a felhasználók és elemzők körében is. 2003-ban Tucci vezetésével az EMC felvásárolt három független szoftvervállalatot: a mentés és helyreállítás területén vezető szerepet játszó LEGATO Systems-t, a vállalati tartalom-menedzsment szoftverek területén élen járó Documentumot, valamint a szerver virtualizációs szoftver-forgalmazó VMware-t. Ez volt Tucci csatlakozása óta az EMC 12 szoftverrel kapcsolatos felvásárlás-tranzakciója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés