Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Matáv az Atlétika VB üzleti megoldások szállítója

Dotkom

A Matáv az Atlétika VB üzleti megoldások szállítója

A Budapest Sportarénában több száz telefonvonalat épít ki a Matáv a szervezőbizottság, illetve a sajtó képviselői számára.

A Matáv komoly szakmai tapasztalatával és a legkülönfélébb szolgáltatások komplex biztosításával járul hozzá a világ egyik legnagyobb sporteseménye, a 10. Fedettpályás Atlétika Világbajnokság zökkenőmentes lebonyolításához.

A Budapest Sportarénában több száz telefonvonalat épít ki a Matáv a szervezőbizottság, illetve a sajtó képviselői számára (készülékekkel, faxokkal). Ezeken túl a kommentátorállások ISDN-csatlakozásait, valamint az ADSL internet-csatlakozásokat is a Matáv biztosítja. Az akkreditációs helyszínek bérelt vonali összekötései szintén a Matáv segítségével valósulnak meg.

“A hagyományosnak mondható hang- és Internet-szolgáltatásainkon kívül – a leányvállataink közreműködésével – rendszerintegrátori kompetenciánkra támaszkodva biztosítjuk a szervezőbizottság és az újságírók munkájához elengedhetetlenül szükséges PC-hálózatot a kívánt szoftverekkel és perifériákkal, valamint a problémamentes működést garantáló profi help-desk szolgáltatást.” – hangsúlyozta Vetési Iván, a Matáv igazgatóhelyettese.

A Budapest Arénában szükséges eredményjelző rendszerek hálózatépítési munkálatait, továbbá a sajtótribünökre és az Aréna különböző helyszíneire igényelt körülbelül 100 televíziót szintén a Matáv biztosítja. “A fenti szolgáltatásokat teljes infokommunikációs megoldásként nyújtjuk, s ezzel jelentősen hozzájárulunk a szervezők terheinek csökkenéséhez, illetve az esemény magas színvonalú lebonyolításához. Nagy öröm a Matáv számára, hogy egy ilyen jelentős sportesemény keretében is bizonyíthatja szolgáltatásainak magas színvonalát.” – mondta Vetési Iván.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés