Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla Bobby McFerrin koncert a Matávtól

Dotkom

Dupla Bobby McFerrin koncert a Matávtól

A különleges zenei csemegének ígérkező koncert a Matáv támogatásával valósul meg, folytatva az elmúlt évek nagysikerű Matáv Jazzgáláinak hagyományát.

Szenzációs módon két hét alatt elfogytak Bobby McFerrin első magyarországi fellépésére szóló koncertjegyek. A nagy érdeklődésre való tekintettel, a koncert szervezői felkérték a művészt és a Matáv Szimfonikus Zenekart még egy koncert megtartására. Bobby McFerrin még soha nem vállalt dupla fellépést, most először lép fel két egymás utáni hangversenyen.

Bobby McFerrin – a Matáv támogatásával – május 24-én 16:00 órakor, és 20:00 órakor az Erkel Színházban a Matáv Szimfonikus Zenekarral ad hangversenyt. A délutáni koncertre március 1-jétől kezdik árusítani a jegyeket.

Bobby McFerrin lemezei eddig 20 millió példányban keltek el világszerte, és 10 alkalommal kapott Grammy díjat. Bobby McFerrin az elmúlt évtizedben rendszeresen együtt dolgozott Chick Coreával és a Bécsi Filharmonikusokkal. Első budapesti fellépésén a koncert első részében Bobby McFerrin vezényli a Matáv Szimfonikus Zenekarát, majd Vivaldi g-moll concertójának egyik szóló cselló szólamát is elénekli. A hangverseny második részében jazzénekesként “a capella” szabad improvizációkat ad elő a művész.

A különleges zenei csemegének ígérkező koncert a Matáv támogatásával valósul meg, folytatva az elmúlt évek nagysikerű Matáv Jazzgáláinak hagyományát. A korábbi években olyan kiváló jazz előadók léptek fel Magyarországon a Matáv hozzájárulásával, mint Chick Corea, Jan Garbarek, Pat Metheny, Al Jearreau, Jack DeJohnette és John Patitucci.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés