Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP és Oracle fürtözési technológia az ArboNednél

Dotkom

HP és Oracle fürtözési technológia az ArboNednél

Az Arboned webalapú szolgáltatásainak kialakításához, IT erőforrásainak konszolidálásához, üzleti alkalmazkodóképességének javításához HP-Oracle technológiát választott.

A HP és az Oracle Corporation bejelentette, hogy az egészségügyi és munkavédelmi szolgáltatásokat nyújtó, hollandiai székhelyű ArboNed egy HP Superdome szerverfürtre épülő új, központosított informatikai infrastruktúrát helyezett üzembe, amelyen egy Real Application Cluster (RAC) összetevővel ellátott Oracle9i Database adatbázis-kezelő rendszer fut. A HP és az Oracle integrált megoldása, valamint megvalósítási és támogatási szolgáltatásai lehetővé teszik az ArboNed számára, hogy a munkavállalóknak és az ügyfeleknek eddig elképzelhetetlen mértékű elérhetőséget biztosítson szolgáltatásaihoz, ugyanakkor arra is lehetősége nyílik, hogy a jövőben teljes körű web-alapú szolgáltatásokat nyújtson.

Az ArboNed egészségügyi és munkahelyi tanácsadási szolgáltatásokat nyújt azoknak a szervezeteknek, amelyek munkahelyi gyakorlatukon igyekeznek javítani, és meg kívánnak felelni a holland munkáltatókra vonatkozó munkaegészségügyi és munkavédelmi követelményeknek, az Arbolaw-nak. Az ArboNed a munkáltatókkal, azok munkavállalóival és más érintettekkel összefogva arra törekszik, hogy csökkenjen a dolgozók tartós hiányzása, és partnerei megfeleljenek a holland Munkaügyi Intézet által lefektetett irányelveknek és eljárásoknak. Az ArboNed, amely Hollandiában elsőként alkalmazza az Internetet ezen a szakterületen szolgáltatásnyújtásra, jelentős növekedésen ment keresztül.

Az ArboNed több kereskedelmi megoldás kiértékelése után a HP és az Oracle fürtözött megoldásának telepítése mellett döntött. Ennek oka elsősorban az volt, hogy a szervezet a korábbi decentralizált IT infrastruktúráról központosított rendszerre akart átállni. A HP-UX operációs rendszert és RAC technológiájú Oracle9i Database adatbázis-kezelő rendszert futtató fürtözött HP Superdome szerverek biztosítják mindazt az átméretezhetőséget, teljesítményt, elérhetőséget és megbízhatóságot, amelyre a fokozatosan a web-alapú szolgáltatásnyújtásra áttérni kívánó ArboNednek szüksége van. A HP és az Oracle erős szakmai szövetsége, párosulva élenjáró fürtözési szakértelmükkel és tapasztalatukkal, lehetővé teszi, hogy a termékektől a támogatásig kipróbált, integrált megoldásokat kínáljanak.

Az ArboNednél elvégzett rendszermegvalósítás a testre szabott Lotus Notes és Domino alkalmazásokat futtató IBM AIX szervereken alapuló decentralizált kliens-szerver környezetről egy RAC technológiájú Oracle9i Database környezetre, Oracle E-Business Suite alkalmazás-együttesre, valamint egy Oracle portál és üzleti intelligencia képességekkel is rendelkező Oracle Applications Server megoldásra történő átállást is jelentett. Az alkalmazásokat az ArboNed két, HP-UX operációs rendszert futtató HP Superdome szerveren, két HP StorageWorks XP 128 típusú lemeztömbbel ellátott HP StorageWorks adattároló hálózaton (SAN-hálózaton) és egy katasztrófavédelmi környezetként használt HP Server rp8400 szerveren futtatja.

Jövőbeli növekedési terveinek támogatása érdekében az ArboNed megkettőzte informatikai kapacitását, ami a vállalat megoldását alkotó szoftver- és hardverkapacitásra is kiterjedt. A HP Superdome szerver a korábbinál jelentősen jobb, 100 százalék fölötti teljesítményt nyújtott. Ezenkívül, a HP és az Oracle fürtözött rendszere lehetővé tette az ArboNed számára, hogy igényei szerint, egyszerűen növelje szerverkapacitását, ugyanakkor teljesítette a 99,99 százalékos rendelkezésre állásra vonatkozó követelményt, valamint bővített és egyszerűsített rendszerkezelést vezetett be.

A HP és az Oracle közreműködésének köszönhetően az ArboNed most már egyszerűsíteni tudja az együttműködést igénylő összetett folyamatokat, hatékonyabban tud együtt dolgozni a különböző érintettekkel, többek között a munkavállalókkal és munkáltatóikkal, a biztosítókkal és az orvosi kezelést nyújtó külső szolgáltatókkal. A piaci változásokra történő gyors és hatékony reagálást és az informatikai rendszer konszolidálását lehetővé tevő infrastruktúra megvalósításával az ArboNed új szolgáltatásokat tudott bevezetni, és csökkenteni tudta a rendszer megvásárlásából és fenntartásából eredő összköltségét.

Az ArboNed az üzleti tevékenysége szempontjából kulcsfontosságú szerverinfrastruktúráját is a HP-ra és az Oracle-ra bízza, amelyek folyamatos elérhetőségű szolgáltatások (24×7 Mission Critical Services – MCS) biztosításával optimálisan támogatják az ArboNed infrastruktúráját. Az MCS proaktív szolgáltatások, gyors problémamegoldás, koordinált támogatás és folyamatos, gyors támogatás egyesítésével nyújt műszaki segítséget, és ezzel teljesíti az ArboNed számítástechnikai környezetének követelményeit, amelynél a rendszerkiesést nem engedhető meg.

Az ArboNed jelenleg megközelítőleg 60.000 munkáltatónak, és e munkáltatók összesen mintegy 1,5 millió munkavállalójának nyújt szolgáltatásokat. A HP-vel és az Oracle-lel folytatott közös munkától azt várják, hogy segítségével az ArboNed a folyamatosan meg tudja újítani, és ki tudja bővíteni szolgáltatásait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés