Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Trend Micro David Koppot nevezte ki a TrendLabs EMEA kutatólabor vezetőjévé

Dotkom

A Trend Micro David Koppot nevezte ki a TrendLabs EMEA kutatólabor vezetőjévé

Az új TrendLabs vezető mellett kiváló kutató és fejlesztő képességei szóltak.

A Trend Micro Inc., a hálózati víruskereső és internetes tartalombiztonsági szoftverek és szolgáltatások vezető szállítója a mai napon bejelentette, hogy az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régióban található kutatólaboratóriumai – a TrendLabs – új vezetőjének David Koppot nevezte ki. A kiváló kutató és fejlesztő képességeiért kiválasztott David Kopp felel a legújabb számítógépes rosszindulatú kódok kutatásáért, amely biztosítja, hogy a Trend Micro ügyfelei kiváló minőségű védelmet élvezzenek az egyre terjedő fenyegetések ellen.

David Kopp a strassbourgi egyetemen szerzett matematikus doktori fokozatot, majd bekapcsolódott az informatikai biztonsági iparágba. A szerteágazó programozási gyakorlat mellett szilárd tudásbázist és tapasztalatot szerzett több biztonsági témában, többek között a tűzfalak, behatolás-detektálás, valamint csomag- és URL szűrés területén, majd a vírusvédelemi kutatásra szakosodott. Miután csatlakozott a Trend Microhoz, David Kopp sikeresen fejlesztett ki számos mintafájlt a rosszindulatú kódok ellen, és tisztítási eljárásokkal segítette az ügyfeleket a rosszindulatú kódok által okozott kár elhárításában és a vírusok utólagos támadásainak leküzdésében. Részletes kutatást végzett a rosszindulatú kódok viselkedési mintáival és a vírustámadások életciklusával kapcsolatban is.

David Kopp a következőképpen kommentálta kinevezését: „Az EMEA csapat vezetése a kutatás olyan irányba terelése, hogy a Trend Micro – tradícióinak megfelelően – a vírusvédelmi piac úttörője maradhasson, valamint az ügyfelek mindennapi igényeinek kielégítése olyan kihívást támaszt, amely elé várakozással tekintek.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés