Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oracle-partner lett a Grepton

Dotkom

Oracle-partner lett a Grepton

Szélesebb szolgáltatás-skála: új, tanácsadási üzletág.

Az Oracle Partner Program keretében Certified Partnerré lépett elő a Grepton Informatikai Rt. A vezető informatikai megoldásszállítóként ismert és elismert vállalat a piaci igényekhez igazodva Oracle technológiával bővítette portfolióját. A még teljesebb körű szolgáltatás nyújtása érdekében a Grepton április 1-jétől létrehozta új, üzleti tanácsadás üzletágát, amelyben ötvöződik a klasszikus és technológiai tanácsadásban szerzett szakértelem.

A Grepton Rt. négy Microsoft Gold Certified Partneri címe mellé a közelmúltban megkapta az Oracle Certified Partner minősítését is. A cím megszerzéséhez a pályázónak rendelkeznie kell megfelelően képzett, vizsgázott szakemberekkel, és évente legalább két referenciaértékű informatikai projekttel, melyekben Oracle-alapú megoldások kerültek bevezetésre. A vállalat az üzleti igények alapján döntött szolgáltatási körének az Oracle-technológia irányába történő szélesítéséről.

A recesszió korában elengedhetetlen az ügyfelekkel és partnerekkel való közös gondolkodás, vagyis – a szükséges technológia kiválasztása előtt – az üzleti igényeket pontosan le kell fordítani technológiai igényekre és az informatikai beruházások üzleti megtérüléséről is beszélni kell. A cégek a céljaikat, igényüket fogalmazzák meg, az azok kielégítésére legmegfelelőbb eszközök, módszerek, technológiák kiválasztását széleskörű tapasztalattal rendelkező tanácsadókra bízzák. Az üzleti igények felmérésében a klasszikus tanácsadó cégek kiválóan működnek, azonban ezek a cégek nem feltétlenül rendelkeznek a legbiztosabb technológiai háttérismerettel. Az informatikai szakértőként működő Grepton Rt. felismerte, hogy szükség van e két szakértelem együttes birtoklására, a rugalmasságra és a még teljesebb körű szolgáltatás nyújtására, ezért április 1-jétől létrehozta új, üzleti tanácsadás üzletágát, amelynek vezetésével Csala Zsoltot bízta meg, aki korábban az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt.-nél üzletág vezetőként dolgozott.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés