Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első szélesképernyős Centrino noteszgépek a piacon

Dotkom

Az első szélesképernyős Centrino noteszgépek a piacon

A Dell és a HP hozzájutottak első szélesképernyős noteszgépeikhez, melyek alapjait az Intel Centrino mobiltechnológia biztosítja.

A tajvani Compal Electronics révén mindkét amerikai forgalmazó hozzájutott azon noteszgépek első példányaihoz, melyek különlegessége a ˝tucat˝ Centrino-s notebookokhoz képest, hogy a szokásostól eltérő, szélesebb kijelzővel rendelkeznek.

Dell

A Dell Latitude D800-as típusa 15,4 colos képátlóval rendelkezik, mellyel maximálisan 1280×800 pixel felbontásra képes. Egy 1,4 GHz-es Pentium-M processzor adja a gép lelkét, memóriájának mérete 256 MB-nyi (DDR SDRAM). Háttértárolója 20 GB-os kapacitással rendelkezik, az ára 2200 dollár alatt marad picivel

Fizikai paraméterek

Méret: 35,5×27,3×3,8 cm
Tömeg: 3,2 kg

HP

A HP noteszgépe a Presario kategóriába tartozik, abból is az X1000-es típus. Kijelzőjének mérete és maximális felbontása megegyezik a rivális forgalmazó notebookjáéval, csakúgy, mint processzora (Pentium M 1,4 GHz). Operatív tára viszont nagyobb: 512 MB DDR SDRAM. Háttértára is jóval bővebb kapacitással bír a Dell Latitude D800-hoz képest: 60 GB-os. Ennek megfelelően az ára is borsosabb: 2500 dollárba kerül.

Fizikai paraméterek

Méret: nincs adat
Tömeg: 2,95 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés