Connect with us

Hirdetés

technokrata

SmartStep 250N – új Dell noteszgép augusztus elején

Dotkom

SmartStep 250N – új Dell noteszgép augusztus elején

A Dell tervei szerint hamarosan piacra dobja az alsóbb árkategóriába tartozó SmartStep család két új modelljét, melynek másik tagja a SmartStep 250N lesz.

Augusztus 7-én kerülnek piacra Észak-Amerikában a Dell új SmartStep modelljei. Ezek közül a 3,6 kilogrammnál picivel nehezebb 250N-es egy 2,2 GHz-es asztali Pentium processzort tartalmaz, így ezen két modellel az utolsó nagy notebookgyártó is behódolt az asztali processzorok noteszgépekben való alkalmazásának trendje előtt.

Testvérével egyetemben a 250N is 15 colos kijelzőt kapott, ám ennek felbontása jobb a 200N-nél. Grafikus vezérlője egy Ati Mobility Radeon 32 MB-nyi videomemóriával, operatív tárjának mérete szintén 256 MB, s a háttértár is nagyobb a másik modellhez képest: 40 GB-os merevlemez került bele. Optikai meghajtója nem korlátozódik DVD-olvasásra, képes ugyanis a kompakt lemezeket írni.

Természetesen ezek a különbségek az árban is jelentkeznek, a Dell ezen noteszgépéért 1900 dollárt kell kifizetni (ebben már benne van az előre telepített Windows XP is).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés