Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyilvánosságra hozták a 2002-es nemzetközi PHP konferencia programját

Dotkom

Nyilvánosságra hozták a 2002-es nemzetközi PHP konferencia programját

2002. november 3. és 6. között Frankfurtban rendezik meg a második nemzetközi PHP konferenciát. A rendező Software & Support Verlag nyilvánosságra hozta a rendezvény tervezett programját, a részvételi díjakat valamint az előadók névsorát.

2002. november 3. és 6. között Frankfurt-Mörfeldenben másodízben kerül megrendezésre a nemzetközi PHP konferencia. A rendezvény szervezője a PHP Center és a Software & Support Verlag. A kétnapos konferenciát 2 napon keresztül összesen 7 workshop előzi meg. A workshop vezetői közismert PHP szakértők közül kerülnek ki, többek között Zeev Suraski, Andi Gutmans és Sascha Schumann is a workshop-vezetők között lesz.

A Workshopok témái: ZendEngine2, Apache 2 technológiák, PEAR, MySQL teljesítmény növelés, szoftverintegrálás, Cache-elési technikák és XML. A workshopokat 2 napos konferencia követi, mely során számos 75 perces előadás hangzik majd el, de emellett a résztvevőknek kötetlen beszélgetésekre is lehetőségük lesz akár a workshop-vezetőkkel is. A konferencia mellett egy kiállításon konkrét PHP megoldásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A részvételi díj a workshopokra napi 249 euró vagy 449 euró (111.000 Ft) mindkét napra. Az ezután következő 2 napos konferencia részvételi díja 495 euró, mind a 4 napra pedig 895 eurót (222.000 Ft) kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés