Connect with us
Hirdetés

technokrata

VIVENDI: kedvezményes lakossági Internet-elérést biztosító csomagok

Dotkom

VIVENDI: kedvezményes lakossági Internet-elérést biztosító csomagok

A VIVENDI Telecom Hungary és az Informatikai és Hírközlési Minisztérium befejezte tárgyalásait a kormányzati támogatással megvalósuló kedvezményes lakossági Internet-elérést szolgáló csomagok bevezetéséről.

A kialakított 15 és 40 órás díjcsomagok, valamint az új kedvezményes éjszakai Internet-tarifa révén a hatósági áras tarifához képest jelentősen, az éjszakai kedvezmény esetén 85%-kal, a 15 órás csomag esetén 47%-kal, a 40 órás csomag esetén pedig 49%-kal csökken az Internethez történő hozzáférés telefondíja.

A hazai információs társadalom kiépítése, az internetezés tömeges elterjedésének támogatása és elősegítése érdekében a VIVENDI Telecom Hungary az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatási rendszerének megfelelően olyan új kedvezményes Internet-elérést szolgáló csomagokat dolgozott ki, amelyek jelentős mértékben elősegítik és támogatják az otthoni internetezését. Az új csomagokat a felhasználók augusztus 1-jétől vehetik igénybe.

A VIVENDI Telecom Hungary mindkét díjcsomagja egy kiterjesztett kedvezményes időszakban érvényes: hétköznap 16 órától éjfélig, hétvégén és munkaszüneti napokon reggel 7 órától éjfélig (éjféltől reggel 7 óráig pedig minden nap életbe lép az új internetes éjszakai díjkedvezmény). A díjcsomagokat csak egyéni előfizetők vehetik igénybe, függetlenül attól, hogy kisfogyasztói, vagy normál előfizetéssel rendelkeznek.

A havi 15 órás csomag a kezdő felhasználóknak ajánlott. A csomagban az Internet-elérés telefondíja bruttó 1.550 Ft/hó (1,72 Ft/perc). A havi 40 órás csomag a haladó felhasználóknak ajánlott. A csomagban az Internet-elérés telefondíja bruttó 4.000 Ft/hó (1,66 Ft/perc).

A 15 órás és a 40 órás internetes díjcsomagokból származó előfizetői bevételből az Internet-szolgáltatókat a bevételmegosztásról szóló jogszabályok alapján az átalánydíjas csomagok után járó 13% illeti meg.

A VIVENDI Telecom Hungary augusztus 1-jével egy új, kedvezményes éjszakai Internet tarifát is bevezet, amely a 15 és a 40 órás csomagok előfizetőinek automatikusan jár. Ezzel minden nap 0:00 óra és 07:00 óra között az Internet-hívások díja bruttó 0,50 Ft/perc.

A VIVENDI Telecom Hungary egyúttal reményét fejezte ki, hogy az Internet elterjedése előtt álló további akadályok, mint a személyi számítógéphez való hozzáférés és a magyar nyelvű tartalomfejlesztés területén hasonló előrelépésre lehet számítani.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés