Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly gond a Toshiba táblagépével?

Laptop

Komoly gond a Toshiba táblagépével?

Levették a boltok polcairól a japán gyártó termékét.

Az Egyesült Királyságban a helyi, Dixons áruházlánc nyerte el a Toshiba Folio 100 kiskereskedelmi értékesítésének kizárólagos jogát, ám amikor az üzlet megköttetett, még nem gondolta senki, hogy a helyzet hamarosan rémálommá válik. Nem sokkal az értékesítések megkezdését követően ugyanis megindult a felhasználói áradat, csak ezúttal visszafelé: sokan kénytelenek voltak hónuk alá csapni a meghibásodott készüléket, és újra elkutyagolni a boltba.

Toshiba Folio 100

Ne higgyük, hogy más vállalatnak nem okoznak gondot a meghibásodások – ez az elektronikai eszközök életciklusából adódó természetes jelenség. Ám a Folio 100 esetében olyan magasra rúgott a visszavitt termékek száma, hogy a Dixons úgy döntött: inkább leveszi polcairól a táblagépet. Így egyelőre nem lehet kapni a briteknél a Toshiba készülékét, az pedig jelenleg sem ismert, hogy a helyzet mikor fog változni. Tudomásunk szerint a két cég közösen dolgozik azon, hogy a – mostani értesülések szerint – csak a szigetországot érintő problémák megszűnjenek.

Alapvető fontosságú, hogy az európai piac egyik legjobbjának tartott briten a lehető leghamarabb helyreálljon a Toshiba renoméja. A karácsonyi bevásárló szezon ugyanis megállás nélkül közeledik (sőt, igazából már el is kezdődött), az idei év slágerének kikiáltott táblagépek pedig egyre durvább árversenyben harcolnak a felhasználók kegyeiért. Például a Samsung nemrég jelentette be Galaxy Tab termékének árcsökkentését – 530 fontról 470-re mérsékelte a kis készülék árát. Igaz, a Toshiba Folio 100 még mindig olcsóbb (már amikor lehet kapni): 330 fontért kínálták.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés