Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a Facebook 3.0 iPhone-ra

Dotkom

Érkezik a Facebook 3.0 iPhone-ra

Az iPhone Facebook alkalmazás új verziója már elkészült, már be is adták az App Store-ba, és csak az Apple engedélyére vár.

A Facebook egyik szoftvermérnöke, Joe Hewitt írta Twitter oldalán, hogy épp most töltötte fel az App Store-ba az iPhone 3.0-ás verzióját. Azt ígérte, később további részleteket fog megosztani. Az új alkalmazásban elvileg már sokkal hasonlóbb lesz a felhasználói élmény az asztali gépeken tapasztaltakhoz. A “Hírek” hírfolyam már egészen olyan lesz mint a Facebook szájton, és “Tetszik”-elni is lehet majd a megjelenő híreket.

A Facebook már megjelenése óta az egyik legnépszerűbb iPhone alkalmazás, és amikor idén az Apple nyilvánosságra hozta eladási ranglistáit, minden idők legnépszerűbb App Store szoftverének bizonyult, írta meg a Telegraph.

A közösségi oldal múlt héten leplezte le a Facebook Lite oldalt, ami egy egyszerűsített verziója lesz a szájtnak. A Facebook néhány felhasználóval teszteli az új szolgáltatást, ami néhány elemző szerint a Twitterrel akar konkurálni. Mások szerint, mint az a hivatalos álláspontból is kiderült, az oldalt a harmadik világban élőknek szánják, akik gyakran csak mobilneten férnek hozzá az internethez, ami sokkal kevésbé alkalmas az olyan komplex alkalmazások futtatására, mint a Facebook.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés