Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: hogyan óvjuk és védjük mobilunkat?

egyéb kütyük

Teszt: hogyan óvjuk és védjük mobilunkat?

Terítéken a Gigatel legújabb mobiltelefon tokjai.

Mindennapjaink hű segítője és társa, a mobiltelefon igazán megérdemel némi védelmet, vagyis például egy olyan tokot, mely többek közt akár kényelmesebbé is teszi a készülék folyamatos hordozását.

A Gigateltől ezúttal három vadonatúj mobil tokot kaptunk rövid kipróbálásra, melyek közül a G17055-ös típusszámú K-OK modell egy kiváló minőségű anyagokat felvonultató, mágnescsatos, övre fűzhető példány. Az álló tokba többek közt olyan mobilokat helyezhetünk, mint például a Motorola U6, a Nokia 5300, vagy a Sony Ericsson Z610i.

A G17051-es K-OK tok ugyancsak övre fűzhető és mágnescsatos, de nem függőleges, hanem vízszintes kivitelű. A gyártó elsősorban olyan modellekhez szánja ezt a tokot, mint például a HTC Touch Diamond, az LG Prada, vagy a Nokia N95.

Végül, de nem utolsó sorban következzék a G17035-ös K-OK mobil tok, mely álló kivitelű és felül nyitott, vagyis egy laza mozdulattal bele tudjuk csúsztatni a mobilunkat, ami lehet akár egy Motorola V3x, egy LG Viewty, egy Sony Ericsson W910i, vagy mondjuk egy Nokia N85 (képünkön).



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés