Connect with us

Hirdetés

technokrata

Környezetbarát Wi-Fivel az áramszámlát is csökkenthetjük

Laptop

Környezetbarát Wi-Fivel az áramszámlát is csökkenthetjük

Akár 40% energia-megtakarítással.

A D-Link bemutatta környezetbarát otthoni Wi-Fi routerét, mely akár 40% energia megtakarításra képes. Az eszközök a D-Link Green Ethernet technológiát alkalmazzák, mely oly módon takarít meg energiát, hogy automatikusan észleli a kapcsolat állapotát és a hálózati kábel hosszát, majd ehhez igazítja a felhasznált energiát. A D-Link routerek Wi-Fi ütemezésre is képesek, melynek segítségével könnyedén beprogramozhatjuk, mikor van szükség a Wi-Fi jelekre, és mikor nincs, így további energiát takaríthatunk meg. Az első Green technológiát alkalmazó termékek a D-Link Wireless N Gigabit Router (DIR-655) és a D-Link Wireless N Quad Band Gigabit Router (DIR-855). A D-Link ingyenes firmware frissítést biztosít azon termékekhez, melyeket a Green firmware kiadása előtt vásároltak meg.

A D-Link Green Wi-Fi routerek energia megtakarítást valósítanak meg a Wi-Fi ütemezővel együtt alkalmazva, mely lehetőséget biztosít arra, hogy felhasználó előre beállítsa rádiójelek sugárzásának indítását, és kikapcsolását. A vezetékes kapcsolat és a Wi-Fi kikapcsolását támogató energiatakarékos eszközök, a DIR-655 és a DIR-855, 32 illetve 41%-os energia megtakarításra képesek a hagyományos Green technológia nélküli eszközökhöz képest.

A Green Ethernet technológiát alkalmazó D-Link Wi-Fi router termékcsalád bevezetése része az egész vállalatra kiterjedő Green kezdeményezésnek: a termékfejlesztés és -gyártás az RoHS és a WEEE irányelvek szerint történik. Az RoHS korlátozza az elektronikus eszközök gyártása során felhasznált szennyező anyagok mennyiségét, míg a WEEE szabvány a hulladékkezelésre és újrahasznosításra vonatkozik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés