Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letisztul a MySpace

Dotkom

Letisztul a MySpace

A MySpace elérhetővé fogja tenni a közösségi oldal Lite verzióját, amelyből hiányoznak a megjelenésre vonatkozó beállítások, és a kiegészítő médiafunkciók, írta meg az SG.hu.

A portál üzemeltetői már tesztelik a szolgáltatás új változatát. Az Egyesült Államokban, és Indiában már elérhető az új megjelenés. A MySpace indoklása szerint, azokon a felhasználókon akart segíteni, akiknek nincsen szélessávú internet hozzáférésük, vagy nehézkesen tudják használni a hagyományos oldalt.

A Lite funkcióval a profilokat egyszerűbb kivitelben lehet megtekinteni, átláthatóbbak, és gyorsabban töltődnek be. Erre a lépésre azért is volt szükség, mert sok felhasználó profiljában sok YouTube videó, playlist, és flash-fotósorozat található, ami próbára tette a kevésbé gyors internet-kapcsolatokat.

Szakértők azonban úgy gondolják, ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy a MySpace is egységes megjelenést akar elérni, követve a Facebook példáját, ahol a profilok ugyanúgy néznek ki, és így könnyen átláthatóak, olvasható az SG.hu-n.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés