Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra is érkezik a HONOR 10X Lite

honor

SmartPhone

Magyarországra is érkezik a HONOR 10X Lite

Magyarországra is érkezik a HONOR 10X Lite

A nagy kijelzővel és ultranagy kapacitású akkumulátorral érkező okostelefon várhatóan 2020 decemberétől lesz elérhető hazánkban.

A Honor nemzetközi technológiai márka bejelentette új készülékét a Honor 10X Lite okostelefont.

A négykamerás rendszerrel és 6,67”-es kijelzővel érkező Honor 10X Lite-ot 5000 mAh-s akkumulátor táplálja.

5000 mAh-s akkumulátorának köszönhetően a Honor 10X Lite akár 59 óra telefonálást, 38 óra 4G hálózaton folytatott beszélgetést, 23 óra videolejátszást és 79 óra zenehallgatást biztosít FM rádión keresztül[1]. A 22,5 W-os SuperCharge technológiának köszönhetően pedig mindössze 95 perc alatt teljesen feltölthető. A nagy kapacitású akkumulátor használható továbbá más eszközök feltöltésére is, a 2,5 W-os Reverse Charging funkció segítségével.

A részletgazdag és látványos felvételek készítéséért a Honor 10X Lite-ban található négy kamera felel. A főkamera 48 MP-es, mellette található egy 8 MP-es széleslátószögű, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP mélységérzékelő kamera. A főkamera kevés fény mellett éppolyan jó minőségű képeket készít, mint napsütésben. A 8 MP-es kamera 120 fokos látószöggel bír, megkönnyítve a tájképek készítését. Az előlapi kamera 8 MP-es, az elkészült szelfik pedig kreatív filterekkel tehetők egyedivé.

A 128 GB-os belső tárhely microSD kártyával akár 512 GB-ig bővíthető, így akár 10.000 darab 10 MB-os fénykép, 300 epizód, 100 egyszerűbb játék és 12.000 e-könyv tárolására is elég. Az EMUI 10.1 kezelőfelülettel rendelkező készülékben helyet kapott a többablakos mód, így két alkalmazást is kezelhetünk egyidejűleg a kijelzőn, valamint az ekönyv mód, ami a papírkönyvekhez hasonló élményt nyújt olvasás közben.

A 10X Lite várhatóan 2020 decemberétől lesz elérhető Magyarországon.

Kreatív pályázatok a Honortól

A 10X Lite bejelentésével egy időben a Honor közzétette új kezdeményezését, az Emerging Writers Programot. A Honor és a Wattpad közös pályázatára feltörekvő írók olyan rövid történeteit várják a szervezők, melyek a korlátozások és a karantén utáni időszakra vonatkozó álmokat és reményeket fogalmaznak meg. A tíz legjobb művet 10X Lite okostelefonnal és a Wattpad egyik legnépszerűbb írója által tartott tanfolyammal ismerik el.

Mindezek mellett új állomásához érkezett a Red Bull Basement 2020 pályázat, amelyhez a Honor szakmai partnerként csatlakozott. A leadási határidőig összesen 3865 nevezés érkezett többek között német, indiai, cseh és magyar fejlesztőktől. A döntősök pedig megkezdték a felkészülést a decemberi nemzetközi workshopra.

A Honor Team címet és az ezzel járó nyereményeket az orosz KARTA: Map for Students ötlet nyerte. A térkép alkalmazás segítségével a felsőoktatási képzésben részt vevő hallgatók könnyen kapcsolatba léphetnek egymással, és információt kaphatnak a számukra elérhető képzésekről, eseményekről, ajánlatokról (campusra, körzetre és városra szűrve). Az alkalmazás a Huawei Mobile Services nyílt platformra épül.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés