Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb 5G-képes okostelefont hoz Magyarországra a Huawei

huawei

SmartPhone

Újabb 5G-képes okostelefont hoz Magyarországra a Huawei

Újabb 5G-képes okostelefont hoz Magyarországra a Huawei

A Huawei P40 Lite 5G virtuális könyvvé is alakítható, és a gamerek jó barátja lesz

Bemutatta legújabb – már az 5G-korszakra szabott készülékét – a P40 Lite 5G-t a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága.

A négy kamerás, köztük egy 64 MP-es lencsét is magában foglaló AI-kamerarendszerrel felszerelt okostelefonnal rendkívül részletgazdag fotók készíthetők. A készüléket a 7 nm-es Kirin 820 5G SoC processzor hajtja, a 4000mAh-s akkumulátor az egész napos üzemidőt, a 40W-os Huawei SuperCharge pedig a gyorstöltést biztosítja.  A telefon 6.5”-os, 90 százalékos képernyő-test arányú, Huawei Punch FullView kijelzőjét 3D üveg borítja. A készülék július közepétől elérhető Magyarországon Galaktikus Ezüst színben.

Változatos kameraélmény a közösségi média szerelmeseinek

A készülék hátlapi quad-kamerarendszere egy 64MP-es nagyfelbontású, egy 8MP-es ultraszéles látószögű, egy 2MP-es makro és egy 2MP-es bokeh – nagy mélységélességű fotókat készítő – lencséből áll. A 64MP-es főkamera az úgynevezett 4 az 1-ben pixel binnigre is képes, ami négy pixelt egy szuperpixellé állít össze a szenzorban, így jelentősen jobb fényérzékelő képességet biztosít.

A négykamerás rendszer az olyan egyedi Huawei videómódokat is támogatja, mint például a Kettős Nézet Videó Mód, amellyel a felhasználók kreatív videókat készíthetnek: 960fps lassítással a valós idő 1/32-jére lassíthatják le a történéseket, a time-lapse funkcióval pedig remekül szemléltethetik az idő múlását.

Az f/2.0 széles rekeszértékű lencsével ellátott készülék Szuper Éjjeli Szelfi módja fejlett algoritmusokkal optimalizálja a képek alanyát, a Multi-Frame Fusion funkció pedig a háttér színeit és a részleteit javítja fel. A képzajt a BM3D algoritmus szabályozza, így a készülék gyengén megvilágított körülmények között is tiszta képeket készít.

Az 5G-hez teljesítményre is szükség lesz

A 7 nm-es Kirin 820 5G SoC processzornak köszönhetően a P40 Lite 5G igazi 5G-élményt nyújt. A nyolcmagos CPU lehetővé teszi, hogy az SoC intelligensen és rugalmasan allokálja az erőforrásokat a különböző feladatok esetében, jól egyensúlyozva a teljesítmény és az energiahasználat között. Az AI-képességekért az NPU felel, az integrált Mali-G57 pedig a GPU Turboval közösen biztosítja az optimalizált játékélményt. Az integrált 5G-modemmel felszerelt készülék hatékony 5G kapcsolatot tesz lehetővé. Ehhez a 4000mAh-s akkumulátor egész napos üzemidőt, a 40W-os Huawei SzuperTöltés pedig biztonságos és hatékony energiaellátást biztosít.

Az innovatív eBook Mód a készüléket virtuális könyvvé alakítja. A Lebegő Ablak használatával pedig játék közben is gyorsan lehet válaszolni üzenetekre. A három színben érkező P40 Lite 5G oldalán kettő-az-egyben ujjlenyomatolvasó és bekapcsológomb található. A vékony káváknak köszönhetően a készülék 90,3 százalékos képernyő-test aránnyal rendelkezik, melyet kiegészít a kijelzőbe fúrt előlapi kamera.

Ár és elérhetőség

A Huawei P40 Lite 5G július közepétől Galaktikus Ezüst színben, feltöltőkártyás konstrukcióban bruttó 139 990 forintos ajánlott fogyasztói áron elérhető, elsőként a Vodafone kínálatában.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés