Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letöltésért mondtak fel egy amerikai újságírónak

Dotkom

Letöltésért mondtak fel egy amerikai újságírónak

A Fox kirúgta egy újságíróját a következő X-Men filmről írt kritikája miatt. A cikk azért dühítette fel a médiavállalat vezetését, mert egy olyan filmről szólt, amit még nem mutattak be az amerikai mozik és csak a fájlcserélő hálózatokon keresztül hozzáférhető.

Roger Friedman egyike annak a néhány százezer embernek, akik a megjelenés előtt letöltötték a legújabb X – Men filmet az Origins-t, valamelyik torrent oldal segítségével. Munkahelye a Fox News szerint Friedman egy “elitélendő tettet hajtott végre, ami a vállalat többi alkalmazottjára is rossz fényt vethet”, ezért közös megegyezéssel és azonnal elbocsátották az egyébként tíz éve náluk dolgozó újságírót.

Friedman azt írta a botrányt keltő írásában, hogy meglepte, hogy milyen egyszerű letölteni egy filmet, és le van nyűgözve az új X-Men-től, ami minden várakozását felülmúlta. Ezután pedig azon viccelődött, hogy a jövőben mindig le fogja tölteni az új filmeket, mert így semmiről sem marad le.

A Fox a botrányt követően súlyos perrel fenyegette meg azokat, akik kiszivárogtatták a film korai verzióját és az ügyben az FBI és az Amerikai Filmszövetség (MPAA) is nyomozni kezdett. A Rozsomák történetét feldolgozó új X-Men filmet április 30.-án mutatják be a magyar mozik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés