Connect with us

Hirdetés

technokrata

APC-Microsoft együttműködés: teljes körű adatközponti felügyelet

Laptop

APC-Microsoft együttműködés: teljes körű adatközponti felügyelet

Az APC és a Microsoft olyan együttműködési kezdeményezést jelentett be, amely biztosítja, hogy az APC adatközpont-felügyeleti termékcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 szoftver szorosan integrálhatók legyenek.

Az APC és a Microsoft megoldásának integrációja lehetővé teszi az adatközpontok vezetői számára a fizikai infrastruktúra felügyeletét és kezelését, beleértve az energiaellátást, a hűtést, a fizikai helyigényt és a biztonságot. Emellett átfogó áttekintést nyújt az adatközpont szervereinek, alkalmazásainak állapotáról.

Az APC átfogó adatközponti fizikai infrastruktúra-felügyeleti termékcsomagja az InfraStruXure Central, Change Manager és Capacity Manager elemekből épül fel, amelyek tervezési, üzemeltetési és felügyeleti eszközökkel segítik az energiaellátás, a hűtés, a biztonság és a rendelkezésre álló hely átfogó menedzselését. Az APC InfraStruXure Central szoftvere támogatja a különböző szállítók berendezéseiből felépülő fizikai infrastruktúrát, így a fizikai eszközökkel kapcsolatos minden részletes információ elérhető ebben az egy felügyeleti alkalmazásban. Az APC Change Manager olyan eszközkészlet-kezelési és munkafolyamat-eszközöket tartalmaz, amelyek segítségével az adatközpontok üzemeltetői feltérképezhetik az adatközpont fizikai és informatikai infrastruktúráját működtető eszközöket. Ezen alkalmazások a Capacity Managerrel együttműködve lehetővé teszik a fizikai infrastruktúra prediktív szimulációját és modellezését, valamint segítségével kiértékelhetők “mi lenne, ha” forgatókönyvek is.

A Microsoft System Center Operation Manager felügyeleti megoldása vállalati informatikai környezetek teljes körű felügyeletét biztosítja. A szolgáltatás állapotáról kapott átfogó kép az üzletmenet folytonossága szempontjából kulcsfontosságú, mivel segítségével rugalmas és gyors válasz adható az üzletmenetre hatást gyakorló, plusz költséget eredményező eseményekre.

Az APC adatközpont-felügyeleti termékcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager megoldása megosztja egymás között a kulcsfontosságú adatokat, úgymint a riasztási értesítéseket, az előzményadatokat és a kiszolgáló-telepítési környezetet. Emellett a megoldások átfogó képet nyújtanak a fizikai és az informatikai infrastruktúra önálló működéséről és egymásra gyakorolt hatásukról, így kulcsfontosságú működési információkat nyújtanak az energiaellátásról és a hűtési kapacitásokról. E két felügyeleti termékcsomag összekötése révén átláthatóbbá válnak az adatközpontok: új technológiák, szolgáltatások vezethetők be és a támogatásukhoz szükséges fizikai infrastruktúra is kiépíthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés