Connect with us

Hirdetés

technokrata

Költséghatékony üzleti megoldások az Inviteltől

Dotkom

Költséghatékony üzleti megoldások az Inviteltől

Teljes szolgáltatóváltást tesz lehetővé az Invitel cég új szolgáltatási modellje.

Az Invitel a volt koncessziós szolgáltatók közül elsőként vezeti be a teljes szolgáltatóváltást a meglévő hálózaton lehetővé tevő telefon- és Internet-szolgáltatást. A „Next” névre keresztelt megoldással teljes körű szolgáltatást biztosítanak mind a telefon-, mind pedig az Internet-forgalom tekintetében. Ez azt is jelenti, hogy lehetőség van a teljes szolgáltatóváltás mellett dönteni, azaz így már csak mint új szolgáltatóval, az Invitellel elég kapcsolatban állni. Ez megkönnyíti az ügyintézést és a számlakezelést is, mivel egy ügyfél csak az Inviteltől kap számlát, a korábbi szolgáltatójától már nem.

Jelenleg három megoldási csomagot kínálnak a modell keretében.

A legkedvezőbb üzleti konstrukció, a telefon- és Internet-szolgáltatást egyben biztosító „MultiPartner Next” elnevezésű csomag, amely már 13.500 Ft-os összhavidíjért kínál egy ISDN2 telefon-előfizetést és egy 2 megás ADSL-t. Ezen kívül a telefon- és ADSL-szolgáltatás külön-külön is igénybe vehető, ez utóbbi például már havi 7.000 Ft-ért. A telefon-előfizetés előnye, hogy nincs kapcsolási díj, az eleve kedvező percdíjak pedig a forgalomtól függően sávosan csökkenek, például a helyi hívás még a legkisebb forgalmi sávban is csak 5,50 Ft. A telefonszám pedig nem változik.

A jelenleg már Budapest nagy részén elérhető szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy költséghatékony megoldást kínál, hiszen kombinált csomag megrendelése esetén is csak egy havidíjat kell fizetni a telefon- és Internet-szolgáltatásért, így jelentős megtakarítás érhető el távközlési kiadásban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés