Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftveres úton megoldható az energiaválság?

Laptop

Szoftveres úton megoldható az energiaválság?

A világ energiafelhasználása 57 százalékkal nő a következő 25 évben – ennek kezelésére (is) kínál megoldást az Autodesk.

A digitális életstílus térhódítása, a globalizáció, a globális infrastruktúrafejlődés és a klímaváltozás hatalmas költségekkel és energiaigénnyel járnak. A nemrégiben készített felmérések alapján, a jelenlegi becslések szerint összesen 40 milliárd dollárt kellene befektetni a globális infrastruktúrába, és a világ energiafelhasználása 57 százalékkal nő a következő 25 évben. A digitális életstílus, a globalizáció és az infrastruktúrafejlődés összetett hatása bolygónk egészségét és az energiaköltségeket egyaránt befolyásolja. A kihívások és az ezzel együtt járó lehetőségek minden országban jelen vannak, és új, kreatív megközelítést igényelnek.

Az Autodesk új eszközökkel segíti az ezen a területen dolgozó szakembereket a könnyebb, hatékonyabb és termelékenyebb munkavégzésben, amelyek a kreatív ötletek felfedezésének és fejlesztésének szabadságát biztosítják. A vállalatok arra használják a jobb terveket, hogy versenyelőnyhöz jussanak a globális gazdaság területén. A tervezők hatékony tervfejlesztési technológiákat használnak a digitális modellek létrehozására, és egymáshoz kapcsolódó munkafolyamatokkal vizsgálják ötleteik megjelenését és működését. Gyorsabban és olcsóbban fedezhetik fel a különböző tervváltozatokat, végezhetik el a fejlesztéseket a folyamat korai szakaszában, és kereshetnek új ötleteket.

A Visegrádon megrendezett Autodesk World Press Day Europe 2008 regionális Autodesk sajtókonferencián a vállalat bejelentette új, 2009-es szoftverfejlesztéseit:
AutoCAD 2009: A koncepciótervező, rajzoló és kirészletező alkalmazásának felhasználói felülete jelentős mértékben fejlődött, annak érdekében, hogy bármely szintű felhasználói igénynek megfeleljen. A fejlesztések az építészeti, építőmérnöki, gépészeti, elektromos, épületgépészeti, létesítménykezelési és térinformatikai területet kiszolgáló megoldásokra is kiterjednek.
Revit 2009 platform: Az épületinformáció-kezelés platformja, amelynek segítéségével a tervezők, kivitelezők és építőmérnökök koordinált, egységes és kiszámítható információkat készíthetnek és használhatnak. Ezzel a szoftverrel a csapatok gyorsabban hozhatják meg a jobb döntéseket. A Revit termékcsalád 2009-es kiadásai fejlettebb látványtervezési, modellezési és elemzési megoldásokat tartalmaznak.
Autodesk Inventor 2009: A gépészeti termékcsalád termelékenységnövekedést kínál; az Inventor új kiadása elérhetővé teszi a digitális prototípuskészítést a gépipari vállalatok számára, akik így virtuálisan tervezhetik meg a teljes terméket, és még a megépítés előtt megvizsgálhatják, hogy az hogyan működik a valós körülmények között.
AutoCAD Map 3D, MapGuide Enterprise és Raster Design 2009: A 2009-es verziók új szolgáltatásai közé tartoznak az AutoCAD 2009 újdonságai, többek között a felhasználói felület jelentős fejlesztései és a kibővített hálózati telepítési lehetőségek, illetve a fejlettebb FDO (Feature Data Object) technológia, amellyel a felhasználók a kívánt adatformátumban, egységes adathozzáféréssel dolgozhatnak, az adatok forrásától és helyétől függetlenül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés