Connect with us

Hirdetés

technokrata

Iroda Jekatyerinburgban

Laptop

Iroda Jekatyerinburgban

Megnyílt a moszkvai kereskedelmi képviselet első regionális irodája Jekatyerinburgban.

2005. november 15.-én megnyílt a Moszkvai Kereskedelmi Képviselet első regionális irodája Jekatyerinburgban, melynek vezetője Reppa Gábor, az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. korábbi munkatársa, a FÁK gazdasági szakértője. A megnyitóra kiutazott állami küldöttséget Gilyán György, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium közigazgatási államtitkára, a keleti gazdasági kapcsolatok fejlesztéséért felelős kormánybiztos vezetette.

Az iroda megnyitásának nem titkolt célja a magyar-orosz kapcsolatok Moszkva-centrikusságának csökkentése, az orosz kapcsolatok regionális szintű kezelése.

A regionális iroda tevékenységi körzete az Uráli Szövetségi Körzet, melynek fejlett nehézipara, bányászata, műszer- és vegyipara lehetővé teszi a késztermékek, feldolgozóipari berendezések kivitele mellett a logisztikában és turisztikában a magyar szerepvállalást.

Rétfalvi György, az ITDH vezérigazgatója kiemelte: „A hazai vállalkozók számára nemcsak méretei, és felvevőképessége miatt fontos az orosz piac, hanem a viszonylagos földrajzi közelség mellett, a korábbi gazdasági kapcsolatokból származó helyzeti előnyünket is jól hasznosíthatjuk. Jó alapot ad termékeink ismertsége, a személyes kapcsolatok, a nyelvismeret, illetve a már meglévő tapasztalataink az üzleti és kulturális szokások terén.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés