Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új QuarkXPress – InDesign konverter

Laptop

Új QuarkXPress – InDesign konverter

Sokan eddig azért nem álltak át az InDesign kiadványszerkesztő rendszerre, mert nem tudták volna betölteni a korábbi QuarkXPress állományaikat. Ez az akadály rövidesen végleg elhárul a Markzware konverterének köszönhetően.

A Q2ID (QuarkXPress to Adobe InDesign) névre keresztelt szoftver segítségével gyorsan és könnyen alakíthatunk át QuarkXPress tartalmakat Adobe InDesign CS2 formátumúvá. A Markzware legújabb terméke a dokumentumban található elemek legapróbb részleteire is odafigyel: a pontos pozíciókra, a színmodellekre, a fontokra, a stílusokra, a képekre, valamint a pontos szövegtulajdonságokra. Az olyan fontos elemek, mint a táblázatok, rétegek, összhatásmódok, szövegfolyatások, linkelt szövegdobozok, Pantone színek és más színmodellek is azonnal létrejönnek InDesignban. A konverzió egyszerűen az InDesign File > Open parancsával történik.

A Q2ID egyelőre Windows vagy Macintosh verziójú QuarkXPress dokumentumokat képes Mac verziójú InDesign formátumúvá konvertálni, de novemberre várható a Windows-os változat is.

Támogatott InDesign alkalmazások:
• Adobe InDesign CS és CS2
• Konvertálható QuarkXPress forrásfájlok: 3.3, 4.1, 5.0, 6.0 és 6.5



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés