Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech G3 lézeregér: nagy felbontás és sebesség

Laptop

Logitech G3 lézeregér: nagy felbontás és sebesség

Az E3 (Electronic Entertainment Exposition) kiállításon a Logitech bejelentette díjnyertes G-sorozatú perifériacsaládjának bővítését.

A Logitech G3 lézeres egér nagy teljesítményű, játékra optimalizált elektronikát sűrít egy kompakt, kétkezes formába, és kedvezőbb áron lehet majd hozzájutni, mint a csúcskategóriás Logitech G5 vagy Logitech G7 egerekhez.


A Logitech G3 Laser Mouse még a villámgyors mozdulatokat is kivételes pontossággal követi. A Logitech G5 és G7 egerekhez hasonlóan a G3 lézeres egér is 2.000 DPI (képpont per col) felbontású letapogatást és teljes sávszélességű USB kapcsolatot használ, másodpercenként 6,4 megapixel képadatot dolgoz fel és akár 114 centiméter elmozdulást is megbízhatóan tud követni.

A Logitech G3 Laser Mouse kompakt kivitelének köszönhetően ujjbeggyel fogható, amit sok játékos szeret, mert így gyorsabb és szélesebb mozdulatokat tudnak leírni csuklóból. Az egér felülete a Logitech DryGrip anyagával van bevonva, így fogása a maratoni játszmák során is végig megbízható marad.

A segédszoftver telepítése nélkül a G3 gördítőkereke alatti gombbal az egér érzékenységét menet közben 1.600 és 800 DPI között lehet beállítani. A szoftvert telepítve ez a tartomány a 2.000 és 400 DPI közötti felbontásokra bővül, amiből 5 lépcsőben választhatjuk ki a pillanatnyi játékhelyzetnek megfelelő sebesség/pontosság arányt.

A teljes sávszélességű USB kapcsolaton a G3 egér másodpercenként 500 állapotjelentést küld, ami a hagyományos USB egerek másodpercenkénti 60-125 impulzusának többszöröse. Ez a gyors adatátvitel nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az egér késedelem nélküli, pontos irányítást garantáljon. A felületi súrlódás csökkentése érdekében a G3 nagyméretű teflon talpakat kapott.

A Logitech G5 és G7 egerei a felsoroltakon túl olyan további szolgáltatásokat tartalmaznak, mint például a tömegközéppont egyéni beállítása vagy a megbízható vezeték nélküli adatátvitel.

A Logitech G3 Laser Mouse az Egyesült Államokban és Európában augusztustól kezdve lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára Európában 59 euró.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés