Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell a legmegbízhatóbb PC-gyártó

Laptop

A Dell a legmegbízhatóbb PC-gyártó

A Dell elnyerte a Frost & Sullivan „CEO Choice” legmegbízhatóbb asztali számítógép-gyártónak járó díját.

A Frost & Sullivan nemzetközi tanácsadó cég a Dell-nek, mint az Év Legmegbízhatóbb Asztali Számítógép-gyártójának ítélte a 2005-ös CEO Choice Díját, melyet Európa szerte135 vezérigazgató és cégvezető szavazásával ítélnek oda.

Katerina Konstantinou, a Frost & Sullivan kutatási igazgatója így nyilatkozott: „A Dell bebizonyította, hogy piacvezető azon termékek gyártásában, melyek kielégítik a fogyasztók igényeit. Ez a díj annak a nagyrabecsülésnek az elismerése, mellyel az európai vezérigazgatók és cégvezetők viseltetnek a Dell iránt.”

Az Év Legmegbízhatóbb Asztali Számítógép-gyártója díj mellett, a Dell az alábbi, asztali számítógépekre vonatkozó díjkategóriákban szintén első helyen végzett:

  • a legmegbízhatóbb,
  • az áráért a legnagyobb értéket kínáló,
  • a legjobb minőségű,
  • a legtöbb előre installált szoftver-alkalmazás.

„A Dell piacvezetővé válása annak a törekvésünknek az eredménye, hogy folyamatosan a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtó szabványos számítástechnikai termékekre és szolgáltatásokra összpontosítunk – és ez a díj ennek az elismerése. A fogyasztókkal fenntartott közvetlen kapcsolatunk lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén és gyorsan válaszolhassunk a vásárlói szükségletekre, mindamellett, hogy a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat biztosítjuk” – nyilatkozta Jeff Kimbell, a Dell EMEA business marketing igazgatója.

A Dell folyamatosan azon dolgozik, hogy minden egyes fogyasztója igényét kielégítse azáltal, hogy személyre szabott, sztenderd-alapú számítógépes megoldásokat kínál. A fogyasztókkal folytatott közvetlen kommunikáció teszi lehetővé a Dell számára, hogy azonnal érezhetővé váljanak a jobb eredmények. Például a Customer Factory Integration (CFI) szolgáltatással csökkennek a felhasználói költségek az ügyfelek részére kifejlesztett testre szabott rendszerekkel és az installálással járó gondok kiküszöbölésével. A szolgáltatás csökkenti emellett a belső támogatásforrások terhelését azáltal, hogy már a gyártás során testre szabja a képeket, szoftvereket és perifériákat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés